Asuntovaunualue kesä

Ruka Caravan

Ruka Ski Resort Caravan Park

Check out the caravan site map

Welcome to enjoy the nature of Ruka and Kuusamo in the Ruka Caravan Park. It is possible to book 24-hour and season sites in the caravan area.

You will find the completely renovated Ruka Caravan Park at the bottom of the Masto slopes. There are 150 caravan sites in the area, and the service building has saunas, washing and toilet facilities, and cooking facilities that meet current requirements. Washing machines and dryers are also available. Other services in the service building are available for those who have booked a caravan site. Regarding the Covid 19 pandemic, we respect the instructions and guidelines given by the authorities.

Price list for 24-hour places

Majoitusvuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12. Alueella on käytössä ovikoodijärjestelmä, jonka avulla pääsee alueelle ja huoltorakennukseen. Varauskohtainen koodi ja paikkanumero ilmoitetaan tekstiviestillä tulopäivän aamuna. Älä luovuta koodia ulkopuolisille. Erillistä ilmoittautumista vastaanotossa ei vaadita. 

Varaathan paikkasi ajoissa, sillä etenkin sesonkiajat myydään loppuun nopeasti. Vuorokausi- ja viikkopaikkojen varaukset vain allaolevan linkin kautta. Paikat sijaitsevat sorahiekkakentällä eri puolilla vaunualuetta, ja paikkaa ei voi erikseen valita. Useamman paikan varauksille emme voi taata vierekkäisiä paikkoja. Tutustu vuorokausipaikkojen varaus- ja peruutusehtoihin.

RukaCaravan -alueella vuorokausi- ja viikkopaikkojen hintaan sisältyy:

  • sähkö ja henkilömaksut
  • saunojen käyttö yleisillä saunavuoroilla (naisten ja miesten saunat erikseen)
  • huoltorakennuksen palvelut

 

Varaa vuorokausi- tai viikkopaikka

HINNASTO

Season Day
1.12.2022–1.5.2023 (excl. 6.–10.4.2023) 59 €
*6.–10.4.2023 69 €

Prices for season sites

Matkailuvaunualueelta voi varata kausipaikan joko kesä- tai talvikaudelle. Kausipaikkojen myynti tapahtuu netin kautta, tai mikäli paikka halutaan maksaa laskulla, voi sen myös varata myyntipalvelusta: myynti@ruka.fi. 

Mikäli varaus on tehty myyntipalvelun kautta, ja maksutavaksi on valittu lasku, erääntyy kausipaikka maksettavaksi seuraavien ehtojen mukaisesti: talvikausipaikan ennakkomaksu 1/3 suoritetaan 14 vrk varauksesta ja kaksi seuraavaa maksua 31.7. ja 15.9.  Kesäkausipaikat laskutetaan 14pv maksuajalla.

Syyskuusta alkaen vapaana olevat kausipaikat lunastetaan 14 vrk kuluessa varauksesta kertamaksulla. Mikäli varaus laskutetaan, lisäämme ensimmäiseen laskuun 20€ laskutuslisän.

Maksulinkin tai nettikaupan kautta veloitetuissa varauksissa emme peri laskutuslisää, mutta tällöin maksu erääntyy yhdessä osassa varauksen teko päivänä. Maksulinkillä maksutapoja ovat luottokortti, verkkopankki ja osamaksu. Netin kautta varattaessa maksutapoja ovat Paytrailin lasku- ja osamaksutavat, mobiilimaksu, korttimaksu, sekä pankkimaksu. Huomioithan että netin kautta varattaessa lasku- ja osamaksu vaihtoehtojen eräpäivät poikkeavat myyntipalvelun kautta laskutetuista varauksista. Varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa samoilla ehdoilla, oli maksutavaksi valittu mikä tahansa. 

Tutustu kausipaikkojen varaus- ja peruutusehtoihin, sekä paikkakarttaan

Kesän 2023 ja talvikauden 2023-2024 kausipaikat ovat varattavissa nyt myös netin kautta. Jätäthän paikkatoiveesi yhteystieto -sivulla sijaitsevaan kommenttikenttään. Huomioithan kuitenkin, että paikkoja on rajoitetusti vapaana, jonka vuoksi emme pysty takaamaan paikkatoiveiden toteutumista. Vapaita kausipaikkoja voi myös kysellä myyntipalvelun kautta: myynti@ruka.fi. 

VARAA KESÄKAUSIPAIKKA
 

VARAA TALVIKAUSIPAIKKA

HINNASTO

Season site Price Electricity
Winter season site 1.10.2023-31.5.2024 1055 €/season 0,33 €/kWh
Summer season site 1.6.-30.9.2023 450 €/season 0,33 €/kWh
Non-stop electricity for season spot owners 140 €/season + 0,25 €/kWh (without non-stop electricity contract the electricity price is 0,25e/Kwh)

Caravan park reception

Ski-Inn Hotel Ruka Village: in the village of Ruka in Western Ruka, address Rukankyläntie 6.

Ski-Inn Hotel RukaValley: in the Ruka Valley in Eastern Ruka, address Bistrotie 2.

You can reach both receptions at +358 10 382 5150 and by e-mail ski-inn@ruka.fi

The call costs the caller 8.35 cents/call + 16.69 cents/min (VAT 24%) when calling from Finnish landline and mobile phone connections. When calling from abroad, the price is determined according to the price list of the local operator.

See opening hours for both receptions here.

Caravan Park operating instructions and rules of procedure
Ruka Caravan – Rukan vaunualue