Etätöihin Rukalle

Pyydä tarjous etätyöpaketista ja varaa oma tunturikonttori rinteiden, palveluiden, latujen, maasto- ja alamäkipyöräreittien sekä vaellusreittien vierestä monipuolisesta Ski-Inn majoitustarjonnastamme.

Valitse etätyöt omassa tunturikonttorissa

Rukan etätyöpaketti tarjoaa enemmän kuin upeat rinteet ja vaellusreitit – se tarjoaa inspiroivan ympäristön etätyölle, jossa työ ja vapaa-aika sulautuvat saumattomasti yhteen. Koe eloisa luontoympäristö ja energinen ilmapiiri, jotka luovat täydellisen tasapainon tuottavan työn ja aktiivisen elämäntavan välillä.

 

Viisi hyvää syytä tulla etätöihin Rukalle

1.Eloisa luontoympäristö
Rukan eloisa ja vilkas ilmapiiri upeiden maisemien keskellä tarjoaa energisen ympäristön etätyölle. Ympäröivä luonto on sekä rauhallinen että myös virkistävä, tarjoten dynaamisen ympäristön luovaan ajatteluun.

2. Energinen ja osallistava ilmapiiri
Rukan energinen ilmapiiri tukee tuottavuutta. Eloisa ympäristö yhdistettynä Rukan vahvaan yhteisöllisyyteen luo positiivisen työympäristön myös etätyöläiselle. Yhteisistä työtiloista on mahdollista varata itselleen pöytä.  

3. Vapaa-ajan mahdollisuudet

Lounastauolla mäkeen tai kahvitauolla tunturin huipulle? Majoittuessasi Rukan Ski-Inn huoneistossa mahdollisuudet ovat ovellasi. Rukalla on ympäri vuoden upeita harrastusmahdollisuuksia; retkeily, laskeminen, pyöräily, polkujuoksu, kuntosali, vaeltaminen, avantouinti...  

4. Ski-Inn huoneisto kotina ja konttorina

Valitessasi etätyöpisteeksi Ski-Inn huoneistomme olet Rukalla kuin kotonasi. Kaikissa huoneistoissa on sauna, hyvin varusteltu keittiö, sekä nopea WLAN. Erillisiin lemmikkihuoneisiin pääsevät etäilemään myös lemmikit.

5. Kattava lounastarjonta

Ruoka on tärkeä osa työpäivää, ja Rukalta löydät paljon maittavia lounaspaikkoja joista moni tarjoaa myös kotiinkuljetusta. Lounas- ja kahvitaukojen pitäminen omassa rauhassakin onnistuu, sillä jokaisessa Ski-Inn huoneistossa on keittiö ja hyvä varustelu ruuanlaittoa varten. 

Tutustu Ski-Inn majoituksiin

Rauhaa ja mökkitunnelmaa, helposti hotellissa vai kenties ripaus luksusta mukaan? Ski-Inn-majoitusvalikoimasta löydät lomakodin eri tarpeisiin ja monenkokoisille porukoille. Kaikki helposti rinteiden vieressä.

Ruka Valley - upea kyläkeskus Valtavaaran kupeessa
Image
ski-in ski-out
SKI-INN SKI-OUT
Lyhyin matka lumille, risteeseen & laduille
Image
Luontoa lähellä
LUONTOA LÄHELLÄ
Ympäristöystävällisin tunturimajoitus
Image
Laadukas ja helppo
LAADUKAS JA HELPPO
Aina siisti, hyvin varusteltu ja toimiva
Image
Kaikki kuuluu hintaan
KAIKKI KUULUU HINTAAN
Sisältää aina saunan, siivouksen ja liinavaatteet
Lumikenkäretkeilyä Rukalla
Porukalla etätöihin tai kokousmatkalle

Ruka tarjoaa hyvät puitteet yrityksen virkistysmatkoihin, yritystilaisuuksiin sekä isompiin konferensseihin. Tutustu tarkemmin, mitä kaikkea tarjoamme yritysryhmille.