Rukan rinteet Vuosseli

Etätöihin Rukalle

Varaa oma tunturikonttori rinteiden, palveluiden, latujen, maastopyöräreittien sekä vaellusreittien vierestä monipuolisesta Ski-Inn majoitustarjonnastamme.

Pyydä tarjous

 

Monta hyvää syytä tulla etätöihin Rukalle

1. Säästyy enemmän aikaa harrastuksille. Kaikissa Ski-Inn-majoituksissamme lähimpään rinteeseen ja ladulle pääsee lähes ovelta. Työpäivän päätteeksi – tai vaikka lounastauolla – on helppo lähteä nauttimaan lumen riemuista. 

2. Tietoliikenneyhteydet pelaavat, sillä kaikissa Ski-Inn-huoneistoissa on nopea WLAN.

3. Laskukausi jatkuu pidempään. Rukalla rinteet ovat auki 7.5.2023 saakka,  ja latujakin huolletaan huhtikuun loppuun. 

4. Etäile huippusesonkien ulkopuolella. Joulu, uusivuosi, hiihtolomaviikot 8-10 sekä pääsiäinen ovat Rukalla huippusesonkia. Kun ajoitat etätyöjakson näiden aikojen ulkopuolelle, säästät rahaa ja vältät jonot. Rinteessä riittää tilaa ja laduilla rauhaa.

5. Lounaspaikkoja riittää tunturissakin. Ruoka on tärkeä osa työpäivää, ja Rukalta löydät paljon hyviä lounaspaikkoja ja moni paikka tarjoaa myös kotiinkuljetusta. Lounas- ja kahvitaukojen pitäminen omassa rauhassakin onnistuu, sillä jokaisessa Ski-Inn huoneistossa on keittiö ja hyvä varustelu ruuanlaittoa varten. 

 

Miltä kuulostaisi työpäivä hyvin varustellussa Ski-Inn huoneistossa tunturinäkymin?

Jätä meille yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin teemme tarjouksen majoituksesta ja autamme suunnittelemaan etätyöjakson tunturissa.

Talvikauden lisäksi myös kesä ja ruska ovat erinomaista aikaa työskennellä Rukalla ja nauttia samalla Suomen kauneimman kunnan maisemista ja aktiviteeteista luonnossa. 


 

Tutustu Ski-Inn majoituksiin

Rauhaa ja mökkitunnelmaa, helposti hotellissa vai kenties ripaus luksusta mukaan? Ski-Inn-majoitusvalikoimasta löydät lomakodin eri tarpeisiin ja monenkokoisille porukoille. Kaikki helposti rinteiden vieressä.

Ruka Valley - upea kyläkeskus Valtavaaran kupeessa
Image
ski-in ski-out
SKI-INN SKI-OUT
Lyhyin matka lumille, risteeseen & laduille
Image
Luontoa lähellä
LUONTOA LÄHELLÄ
Ympäristöystävällisin tunturimajoitus
Image
Laadukas ja helppo
LAADUKAS JA HELPPO
Aina siisti, hyvin varusteltu ja toimiva
Image
Kaikki kuuluu hintaan
KAIKKI KUULUU HINTAAN
Sisältää aina saunan, siivouksen ja liinavaatteet
Lumikenkäretkeilyä Rukalla
Porukalla etätöihin tai kokousmatkalle

Ruka tarjoaa hyvät puitteet yrityksen virkistysmatkoihin, yritystilaisuuksiin sekä isompiin konferensseihin. Tutustu tarkemmin, mitä kaikkea tarjoamme yritysryhmille.