Alamäkipyöräilyä Ruka-Kuusamossa

Pyöräilijän palvelut

Ruka-Kuusamossa pyöräilijää palvellaan kuten pitääkin!

Meiltä löydät pyörien pesupaikat, sähköpyörien latauspisteet ja pyörähotelleja, joissa kaikki pyöräilijän tarvitsemat palvelut ovat helposti majoittujien käytettävissä. 

Pyörähotelli Ski-Inn Rukavalley

Rukan ensimmäinen pyöräilijöiden tarpeisiin konseptoitu pyörähotelli Ski-Inn Rukavalley sijaitsee Itä-Rukalla kätevästi Village-2-Valley -gondolin ala-aseman, Family Bike Parkin ja Pump Trackin kupeessa.

Ruka Valley - upea kyläkeskus Valtavaaran kupeessa
Pyörien pesupaikat Rukalla

Pyörän voi pestä kesäisin maksutta Rukan kylässä Piste-rakennuksen päädyssä gondolin vieressä olevalla pesupisteellä. Myös Ski-Inn RukaValleyn lähistöltä löytyy maksuton pyörien pesupiste.

Pyörän voi pestä myös Rukan Parkkihallin Ruka Wash -autopesulassa. Pesurista tulee lämmintä vettä ja pesuainetta, jolla pyörän saa helposti puhtaaksi muutamassa minuutissa. Pesu maksaa 1,20 €/min.

Sähköpyörien latauspisteitä Rukalla

Rukan kylästä Tykky-näköalatornin luota löytyy yleisimpiin sähköpyöriin sopivilla kytkennöillä varustettu maksuton sähköpyörien latauspiste. Pyörien lataaminen omalla vastuulla ja suosittelemme lukitsemaan pyörän latauksen ajaksi.

Bussiyhteydet & pyörän kuljettaminen

Oman pyörän voi ottaa kätevästi mukaan maata pitkin joukkoliikennevälineillä saapuen: Kemijärven yöjunalta Rukan kautta Kuusamoon saapuvaan bussikuljetukseen voi ottaa pyörän mukaan ja pyörälipun voi ostaa suoraan netistä. 

Ruka Bike Parkin maisemia, kuva Harri Lindfors/Ski.fi

Tutustu myös näihin: