Pulkkailu on kivaa koko perheen puuhaa

Pulkkailu

Pulkkailu on lapsiperheiden suosikkilaji

Perheen varttuneemman väen viettäessä aikaa Rukan rinteillä ja muiden talviseikkailujen parissa perheen nuorimmat viihtyvät pulkkamäessä. 

Pulkkailu Ruka-Kuusamossa on maksutonta pois lukien Snow Tubing Rosa & Rudolf Family Parkissa, rattikelkkailu Rukan rinteillä iltaisin ja mahdolliset muihin elämyksiin sisällytetyt pulkkailut. 

Snow tubing

Rosa & Rudolf Family Parkissa on tarjolla vauhdikas Snow Tubing -rata, johon pääsee kätevästi taikamatto-hisseillä. Tubing-renkaat ja kypärät ovat kaikkien vapaassa käytössä Family Parkin aluelipulla sekä hissilipulla.

Rattikelkkailua Rukan rinteillä

Rukan rinteissä numero 5, 16 ja 18 stigaillaan iltaisin lauantaista torstaihin klo 19:30–21:30 rinteiden sulkeuduttua laskettelijoilta. Rattikelkkoja on vuokrattavana rajallinen määrä!

Vuokraa pulkka, liukuri tai rattikelkka

Mäenlaskuun tarvittavat välineet vuokraat kätevästi Rukan kylässä Piste-vuokraamosta tai Itä-Rukalla VuosselinPortin vuokraamosta. Liukureita ja pulkkia myyvät RukaStore ja Sale Ruka.

Ski-Inn majoittujille on tarjolla pulkat lainaan veloituksetta Ski-Inn Hotel RukaVillagen vastaanotosta. Pulkkia rajallinen määrä, ei ennakkovarauksia!

Lapsi vetää pulkkaa, hiihtokeskus taustalla

Pulkkamäet Rukalla ja Kuusamossa

Pulkkailu Rukan rinteillä on sallittua ainoastaan sille osoitetuilla paikoilla ja tiettyinä ajankohtina. Pulkkamäet avautuvat lumitilanteen mukaan alla esitetyllä tavalla.

Rukan kylän pulkkamäet 
Rukan kylän liukurimäki (Rukatunturintien kääntöympyrän bussipysäkin vieressä) ja Rukan kylän/Eturinteiden pulkkamäki ovat avoinna.

Maston pulkkamäki
Mastorinteiden alueella Välirinteen vieressä on leveä ja pitkä pulkkamäki, joka on avoinna luonnonlumella. Runsaasti parkkitilaa, tulisteluun laavu, Masto ala-asemalla wc-tilat (avoinna hissien aukioloaikojen mukaan).

Kids'Clubin pulkkamäki
Valleyn alueella Gondolirinteen ja Kids'Clubin vieressä sijaitseva pulkkamäki on avoinna luonnonlumella. Mäen läheisyydestä löytyy Rosa & Rudolf Family Park sekä RukaValleyn palvelut.

Snow Tubing 
Rosa & Rudolf Family Parkin Snow Tubing on maksullinen. Katso rinteiden aukioloajat.

Kuusamon keskustan pulkkamäki
Liikuntakeskuksen "teletappimäki" on avoinna luonnonlumella (Kitkantie 42).

Pulkkailuun liittyviä palveluja:

Lammintupa Winter Village

Ohjelmapalvelu
Ruka Pistevuokraamo kesä

Pistevuokraamo ja lipunmyynti

Vuokraamo
Pohjolan Pirtti kesällä

Pohjolan Pirtti & Kievari

Tilausravintola

Rosa&Rudolf Kids'Club

Ohjelmapalvelu
Rukastore

RukaStore*

Ostospaikka
RukaValley hotelli

Valleyn vuokraamo ja lipunmyynti

Vuokraamo
Ruka Valley - upea kyläkeskus Valtavaaran kupeessa

Village-2-Valley Maisemagondoli

Liikenteen palvelu
VuosselinPortin vuokraamo

Vuosselinportin vuokraamo ja lipunmyynti

Vuokraamo