Koskenlasku

Koskenlasku on koko perheen kesäinen hittituote!

Mukava asento kumilautalla. Ankara kiihdytys ja vauhdilla koskea alas. Vatsanpohjasta vihloo ja vesi pärskyy kasvoille. Adrenaliinia, uskomaton vapauden tunne. Suvanto, rauha. Ja sitten taas kuohuihin.
 

Koskenlaskusta voi nautiskella Oulangan kansallispuiston upeissa maisemissa vapaana virtaavan Kitkajoen puhtaissa vesissä toukokuusta lokakuulle saakka. Viikko-ohjelmassamme on tarjolla turvallisia opastettuja koskenlaskupaketteja rauhallisista perheretkistä vauhdikkaisiin extreme-laskuihin. 

Kitkajoen Perhereitti

Perhereitti Käylästä Juumaan tarjoaa mukavan ensielämyksen kumilautan kyydissä ja sopii nimensä mukaisesti myös perheille. Tällä Kitkajoen yläjuoksun reitillä on seitsemän koskea, joista yksi on III-luokan koski. Valtakunnallinen koskiluokitus on välillä I-VI, joista I-luokka tarkoittaa helppoa koskea ja VI-koski hengenvaaraa. Järviosuudet mennään perämoottorilla. Retken kesto on 2-3 tuntia.

Kitkajoen Villi Reitti K-18

Villireitti vie Juumasta rajavyöhykkeelle. Matkan varrella on Kuusamon koskista hurjin, VI-luokan Jyrävä, joka kierretään maitse. Juuman alueen ensimmäisten koskien laskeminen kestää 1-2 tuntia, Juumasta rajavyöhykkeelle asti kestää noin 5-6 tuntia. Innokkaimmat varaavat koko Kitkan pituisen 9 tunnin jokiretken Käylästä rajavyöhykkeelle.

Varusteet ja ammattitaitoinen kippari kuuluvat pakettiin

Koskenlaskussa on mukana kipparitutkinnon suorittanut opas, joka tuntee hyvin laskettavat kosket. Koskenlaskuohjelmaan sisältyvät sadevarusteet ja vakuutukset. Välipalat, ruokailut ja mahdolliset lisäohjelmat, kuten vaikkapa kalastus, vaikuttavat koskenlaskuretken kestoon ja hintaan.

Varaa nyt: 

 

Koskenlaskua tarjoavat:

ulkokuva_kesa_basecamp_oulanka

Basecamp Oulanka

Ohjelmapalvelu
Northern lights at ruka

Northern Lights Expedition

Ohjelmapalvelu
Koskenlaskua perhereitillä Retkietapin kyydissä

Retkietappi

Ohjelmapalvelu
Ruka Adventures

Ruka Adventures

Ohjelmapalvelu
Fatbiking at Ruka Safaris

Ruka Safaris

Ohjelmapalvelu
Rukapalvelu vie sinut moottorikelkkailemaan Kuusamon maisemiin

Rukapalvelu

Ohjelmapalvelu
Stellapolaris kelkkailua ruka kuusamossa

Stella Polaris Adventures

Ohjelmapalvelu
Kansallishuvipuisto kutsuu lomailemaan!

Ruka-Kuusamossa yhdistyvät kansallismaisemat, upeat kansallispuistot ja hauskat huvit. Luonnonläheiset kansallishuvit on herätetty henkiin modernin perheen vaatimuksia ajatellen, joten koskenlasku hoituu tukin sijaan leppoisasti kumilautalla, ja pyörällä kurvataan kosiomatkojen sijaan Ruka Bike Parkin vauhdikkailla reiteillä.  

Tutustu ja testaa, millainen kansallishuvipuistopersoona juuri sinä olet!
 

Suomen ensimmäinen kansallishuvipuisto - Ruka-Kuusamo

Varaa majoitus helposti!

Ruka-Kuusamon Majoitushausta näet kätevästi vapaana olevat majoituskohteet hintoineen haluamallesi ajalle.