Hiihtokeskuksen ja Ski-Inn-majoitusten tarjoukset

 

Arkipäivistä ilo irti — kevään viimeiset hissinousut -50%

Osta 4 päivän hissiliput maanantaista torstaihin nyt -50% alennuksella kevään kolmelle viimeiselle viikolle. Alennus koskee verkosta ostettuja normaalihintaisia 4pv hissilippuja, joiden aloituspäivä on maanantaina.

Hyödynnä seuraavat alekoodit Rukan hissilippujen verkkokaupassa:
15.4.2024: HHE1RYXPXIN
22.4.2024: HHE2RYXPXIN
29.4.2024: HHE3RYXPXIN


Alennusta ei voi hyödyntää 3/4 hissilippuihin tai käyttää rinnakkain muiden alennusten kanssa (esimerkiksi perhelippujen). Alennusta ei voi hyödyntää liikuntaeduilla.

Rukan hiihtokeskus
Ski-inn majoittujan etu: hissiliput -10%

Varaa vähintään neljän yön Ski-Inn -majoitus talvikaudelle 23-24 ja saat hissiliput -10% majoitusvuorokausia vastaavalle ajalle. Mikäli varaat esimerkiksi kuuden yön majoituksen, voi -10% alennuksen käyttää 5 tai 6 päivän hissilippuun. 

Alekoodi hissilippuun toimitaan varausvahvistuksen yhteydessä. Koodi on henkilökohtainen ja se on hyödynnettävissä ainoastaan verkkokaupassa viimeistään päivää ennen majoituksen alkua. Alennusta ei voi hyödyntää liikuntaeduilla. Mikäli huoneistossa majoittuu useita henkilöitä, tulee hissiliput lisätä verkkokaupassa samaan ostoskoriin, sillä koodi on käytettävissä ainoastaan yhden (1) kerran. Alennusta ei voi hyödyntää 3/4 tai 5/7 hissilippuihin tai käyttää rinnakkain muiden alennusten kanssa (kuten perhelippualennus).

Lapsi Rukan rinteillä
VALITSE ETÄTYÖT KEVÄÄLLE TUNTURIKONTTORISSA

Työnteko soljuu aurinkoisilla keväthangilla – Ruka tarjoaa tarjoaa inspiroivan ympäristön etätyölle, jossa harrastusmahdollisuudet ovat ovellasi, ja jossa työ ja vapaa-aika sulautuvat saumattomasti yhteen.

Pyydä nyt tarjous ja varaa oma tunturikonttorisi Rukalta.

Lumilautailija Rukan rinteillä
Kansallishuvipuisto kutsuu kesälomalle!

Kesän edullisimmat hinnat tunturimajoituksiin ovat nyt myynnissä. Saat majoituksesi kokonaishinnasta -15% lisäedun, kun majoitut neljä yötä tai pidempään.

Tutustu Ruka-Kuusamon kesään

Kesän ilmakuva
Rukan kanta-asiakkaana saat kuukausittain vaihtuvia etuja

Liity Rukan hiihtokeskuksen kanta-asiakkaaksi luomalla oma Ruka-tili, ja saat haltuusi kuukausittain vaihtuvia etuja ja tarjouksia. Omalta Ruka-tililtäsi voit myös muun muassa nähdä majoitusvarauksesi sekä katsoa omat hissinoususi ja laskupäiväsi. 

RukaStore
tykkymonsteri
Pysy perillä tunturin tapahtumista