Ruka Maston rinteet

Hei Rukan ystävä

Liittymällä Rukan hiihtokeskuksen kanta-asiakkaaksi saat valikoituja etuja ja tarjouksia. Lisäksi maaliskuussa kanta-asiakkaaksi liittyneiden kesken arvotaan 3kpl kausikortteja.

 

Liity kanta-asiakkaaksi


 

 

Tutustu tunturin vaihtuviin tarjouksiin:

Ski-Inn majoittujana saat alennusta hissilipuista!

Tartu tarjoukseen ja lähde keväthangille! Tarjoamme aina -15% alennuksen Ski-Inn majoituksen hinnasta, kun majoituksesi kestää vähintään neljä yötä. Kevättarjouksena koko seurueesi saa nyt myös -15% alennuksen hissilipuista majoituksen keston ajalle, kun majoitutte vähintään neljä yötä aikavälillä 20.3.-7.5.2023 (pl. pääsiäinen 31.3.-11.4.).

Alennuskoodi toimitetaan sähköpostitse varauksen jälkeen ja sen voi hyödyntää hissilippujen verkkokaupassa. Tarjous on voimassa laskettelukauden loppuun saakka kaikkiin uusiin 23.2 jälkeen tehtyihin Ski-Inn varauksiin. Lipputarjous ei koske perhelippuja.

Rukan hiihtokeskus
Lumiloma Vapuksi nyt edulliseen hintaan

Varaa majoitus Ski-Inn AurinkoRinne49 -huoneistoon 27.4.-1.5. etuhintaan 276€ (69€/yö) ja saat hissiliput samalle ajalle -15%.

AurinkoRinne Ski-Inn
Ski-Inn kesäetu

Varaa vähintään kahden yön majoitus RukaValleyn hotellihuoneissa tai huoneistoissa 9.6.-24.9.2023 väliselle ajalla, ja varaukseen sisältyy 3kpl meno-paluu maisemahissilippuja.

Ruka Valley - upea kyläkeskus Valtavaaran kupeessa
Bike park kausikortit saatavilla nyt ennakkohintaan

Ruka Bike Park kesän 2023 kausikortit ostettavissa ennakkohintaan 119€/lapsi ja 189€/aikuinen. Tarjous voimassa 31.5.2023 saakka.

Ruka Bike Park

Hiihtokeskuksen ja Ski-Inn-majoitusten pysyvät edut: