Ihana kesämökki Ruka-Kuusamossa - Lomarengas

Majoitus

Ruka-Kuusamossa nukutaan hyvin hotelleissa, huoneistoissa ja mökeissä

Valitse majapaikkasi palveluiden ääreltä Rukan kylästä tai Kuusamon keskustasta, tai majoitu omassa rauhassa keskellä Kuusamon upeaa luontoa. Kun teet varauksesi hyvissä ajoin, löydät taatusti tarpeisiisi sopivan majoituskohteen ja aina parhaaseen hintaan.

Ruka-Kuusamon Majoitushaku

Suurin osa alueemme majoitustarjonnasta on kätevästi vertailtavissa yhdessä paikassa Ruka-Kuusamon Majoitushaussa. Tarjolla on aina edullisin hinta. Varaukset tehdään majoittajien omissa online-varaamoissa.

Majoitusvaraamoista aina sopiva loma-asunto

Majoitusvaraamoissa voit vertailla tarjolla olevia vaihtoehtoja laajasta valikoimasta ja teet varauksen helposti netissä. Tarvittaessa sinua palvellaan myös henkilökohtaisesti puhelimitse tai meilillä.

Helppo loma hotellissa tai huoneistossa

Rukan alueen ja Kuusamon keskustan hotellit tarjoavat helppoa lomailua palvelujen äärellä. Huoneistoissa puolestaan majoittuu helposti ja mukavasti isompikin porukka. Tarjolla on myös runsaasti lemmikkihuoneistoja.

Ihana mökkiloma omassa rauhassa

Kelomökki rinteen juurella tai järven rannalla, takkatuli ja oma rauha... Unelmaloman ainekset löytyvät meiltä! Voit saapua myös lentäen, sillä Rukan alueen maksuton SkiBus kuljettaa sinut rinteille ja Rukan kylään.

Rukan Salonki talvella, kuva Harri Tarvainen
Kenties jotain hieman erikoisempaa?

Rukan ja Kuusamon alueelta löytyy myös revontulien ja yöttömän yön sekä ympäröivän luonnon ihasteluun oivallisesti soveltuvia majoituskohteita. Voit kellua iglussa veden päällä tai nautiskella yöstä lasiseinäisessä ja -kattoisessa mökissä - mukavuuksista tinkimättä.

Rukatonttu Aurora Hut

Matkusta vastuullisesti – majoitu fiksusti

Ruka-Kuusamon majoittajia sitoutetaan toimimaan enenevässä määrin vastuullisen matkailun mukaisilla tavoilla. Kanna sinäkin kortesi kekoon: Kuluta sähköä, lämpöenergiaa ja vettä vain tarpeen mukaan. Lajittele ja kierrätä myös lomallasi. Pienillä teoilla on yhteenlaskettuna iso vaikutus!

Image
Lentokone punainen ikoni Ruka-Kuusamo
Saapuminen
Image
Ruka-Kuusamo pyöreä punainen ikoni ruokalautanen ravintolat
Ravintolat
Image
Ruka-Kuusamo pyöreä ikoni - vaellus ja retkeily
Kansallispuistot