Lumilautailija ja tykkymonsteri Rukalla

Sponsorointi

TUEMME TALVILAJEJA JA TULEVAISUUDEN LUPAUKSIA

Me Rukakeskuksella haluamme olla mukana varmistamassa, että Suomessa iloitaan lumen tuomista riemuista vielä tulevaisuudessakin. Siksi haluamme vuosittain tukea eri laskulajeja ja esikuvallisia urheilijoita sekä olla mukana vahvistamassa eri lajikulttuurien kehittymistä eteenpäin. 


Hae kauden 2023-2024 Junioristipendiä

Syksystä 2022 lähtien olemme myöntäneet junioristipendejä motivoituneille junioreille. Meille on tärkeää olla mukana tukemassa lasten ja nuorten lasketteluharrastusta ja auttaa motivoituneita junioreita heidän matkallaan kilpaurheilijoiksi. Lasten kannustaminen lumilajien pariin on myös yksi tärkeimmistä vastuullisuusohjelmamme painopisteistä.

Talvikauden 2022-2023 junioristipendin saivat: Aada Karjalainen, Aapeli Kumpulainen, Ukko Raatikainen, Dennis Larkiala, Erik Jurmu, Aada Hämäläinen, Neea Järvelä, Odessa Eller, Janni Joenväärä, Emilia Lehti ja Ville Jukola.

Junnustipendi sisältää rahanarvoisia etuja Rukalla – etu voi olla joko kausikortti, majoitusta tai muita hiihtokeskuksen tarjoamia palveluita. 

Hae junioristipendiä talvikaudelle 2023-2024 viimeistään 31.8. mennessä:

Hae tästä

 

Talven 2023-2024 sponsorointihaku on nyt avattu!

Yksilöurheilijana tai lajiaktiivina voit hakea meiltä sponsorointitukea.  Kerro meille tavoitteistasi, aikaisemmista saavutuksistasi ja asioista, jotka motivoivat sinua harrastamaan lumella. Pohdi myös, mitkä seikat tekisivät sinusta hyvän kumppanin Rukalle. Olisitko sinä hyvä lumen riemujen sanansaattaja ja innostaisit esimerkilläsi muitakin lumilajien pariin? 

Kuka voi hakea? 

Tukea voi hakea kuka tahansa kilpauraa aloitteleva tai jo kokeneempi lajin taitaja. Iällä, sukupuolella tai lajilla ei ole merkitystä – niin kauan kuin laji tapahtuu rinnealueella. Voit myös hakea, vaikka päätavoitteesi ei ole kilpaura – jos koet että olet muulla tavoin lajille hyvä esikuva, sanansaattaja ja oman polun raivaaja, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta.

Odotamme sinulta ennen kaikkea positiivista tekemisen meininkiä, motivoitunutta asennetta tehdä yhteistyötä kanssamme sekä reilua urheiluhenkeä. 


Mitä me tarjoamme?  

Tarjoamme vuosittain muutamalle valitulle urheilijalle rahallista tukea oman lasku-uran edistämiseen sekä edut Rukalla laskemiseen: meidän rinnealueella lasket yli 200 päivää vuodessa ja käytössäsi ovat Rukan monipuoliset rinteet ja treenipaikat.  

Hae sponsorointiohjelmaamme viimeistään 31.8. mennessä.

Hae tästä

 

Nykyiset kumppanuutemme ja kannustusprojektit

Tällä hetkellä teemme kumppanuusyhteistyötä Suomen lumilautaliiton sekä Ski Sport Finlandin maajoukkueiden kanssa sekä sponsoroimme useita yksilöurheilijoita. Rukan yhteistyöurheilijat kaudella 2022–2023 ovat Enni Rukajärvi, Mikko Rehnberg, Carola Niemelä, Eveliina Taka, Tomi Taskinen, Teemu Lauronen, Anni Kärävä ja Kuura Koivisto.

Lupaavien urheilijoiden lisäksi haluamme tukea lasten mahdollisuuksia päästä lumilajien pariin. Siksi tarjoamme joka talvi kuusamolaisille 10-vuotta täyttäville lapsille kausikortit ilmaiseksi. Tämän perinteen olemme aloittaneet vuonna 2019. Lue lisää täältä.
 
Jotta lumilla liikkuminen ei olisi katoava kansanperinne, pyrimme tekemään osamme suojellaksemme talvia ja lumilajien positiivista kehitystä myös tulevaisuudessa. Tarkemmin voit tutustua vastuullisuustyöhömme täällä

Ruka on hiilineutraali hiihtokeskus

Tutustu tarkemmin, mitä kaikkea vastuullisuusohjelmamme pitää sisällään.

Tykkymonsteri ja lapsi Rukan rinteillä