Lumilautailija ja tykkymonsteri Rukalla

Sponsorointi

Talven 2022–2023 sponsorointihaku on nyt auki – uutuutena myös erilliset junnustipendit. 

TUEMME TALVILAJEJA JA TULEVAISUUDEN LUPAUKSIA

Me Rukakeskuksella haluamme olla mukana varmistamassa, että Suomessa iloitaan lumen tuomista riemuista vielä tulevaisuudessakin. Siksi haluamme vuosittain tukea eri laskulajeja ja esikuvallisia urheilijoita sekä olla mukana vahvistamassa eri lajikulttuurien kehittymistä eteenpäin. 

 

Talven 2022–2023 sponsorointihaku on nyt auki – Täytä hakemus niin katsotaan tuleeko meistä match! 

Yksilöurheilijana tai lajiaktiivina voit hakea meiltä sponsorointitukea. Hakemukset talvikaudelle 2022-2023 tulee jättää meille 31.8.2022 mennessä. Kerro meille tavoitteistasi, aikaisemmista saavutuksistasi ja asioista, jotka motivoivat sinua harrastamaan lumella. Pohdi myös, mitkä seikat tekisivät sinusta hyvän kumppanin Rukalle. Olisitko sinä hyvä lumen riemujen sanansaattaja ja innostaisit esimerkilläsi muitakin lumilajien pariin? 

Kuka voi hakea? 

Tukea voi hakea kuka tahansa kilpauraa aloitteleva tai jo kokeneempi lajin taitaja. Iällä, sukupuolella tai lajilla ei ole merkitystä – niin kauan kuin laji tapahtuu rinnealueella. Voit myös hakea, vaikka päätavoitteesi ei ole kilpaura – jos koet että olet muulla tavoin lajille hyvä esikuva, sanansaattaja ja oman polun raivaaja, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta.

Odotamme sinulta ennen kaikkea positiivista tekemisen meininkiä, motivoitunutta asennetta tehdä yhteistyötä kanssamme sekä reilua urheiluhenkeä. 

Kuinka haet? 

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta 31.8.2022 mennessä. Esittele itsesi hakemuksessa, kerro taustasi ja minkä lumilajin harrastaja olet. Kerro mahdollisista kisatuloksista, tekemistäsi videoprojekteista tai muista saavutuksista. 


Mitä me tarjoamme?  

Tarjoamme vuosittain muutamalle valitulle urheilijalle tukea kilpauran edistämiseen sekä hyvät edut Rukalla laskemiseen: meidän rinnealueella lasket yli 200 päivää vuodessa ja käytössäsi ovat Rukan monipuoliset rinteet ja treenipaikat.  Lisäksi pyrimme tuomaan esiin urheilijoitamme Rukan mainoskanavien kautta tapauskohtaisesti.

Hae sponsorisopimusta alla olevan linkin kautta:

Täytä sponsorointihakemus tästä


Oletko 10–17-vuotias aktiivinen rinnelajien harrastaja? Hae uutta junioristipendiä!

Uutuutena tarjoamme myös erillisiä junioristipendejä motivoituneille junioreille. Etsimme nyt sopivia kandidaatteja stipendin saajiksi – täytä hakemus jos osut kuvaukseen ja yhteistyö kanssamme kiinnostaa. Meille on tärkeää olla mukana tukemassa lasten ja nuorten lasketteluharrastusta ja auttaa motivoituneita junioreita heidän matkallaan kilpaurheilijoiksi. Lasten kannustaminen lumilajien pariin on myös yksi tärkeimmistä vastuullisuusohjelmamme painopisteistä.

Junnustipendi sisältää rahanarvoisia etuja Rukalla – valitusta henkilöstä ja hänen tarpeistaan riippuen etu voi olla joko kausikortti, majoitusta tai muita hiihtokeskuksen tarjoamia palveluita. 

Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 24.8. ja hakemukset käsitellään tämän jälkeen mahdollisimman pian.

Hae junioristipendiä alla olevan linkin kautta:

Täytä junioristipendin hakemus tästä
 

Nykyiset kumppanuutemme ja kannustusprojektit

Tällä hetkellä teemme kumppanuusyhteistyötä Suomen lumilautaliiton sekä Ski Sport Finlandin maajoukkueiden kanssa sekä sponsoroimme useita yksilöurheilijoita. Rukan yhteistyöurheilijat kaudella 2021–2022 ovat Enni Rukajärvi, Emmi Parkkisenniemi, Mikko Rehnberg, Anni Kärävä ja Kuura Koivisto. 

Lupaavien urheilijoiden lisäksi haluamme tukea lasten mahdollisuuksia päästä lumilajien pariin. Siksi tarjoamme joka talvi kuusamolaisille 10-vuotta täyttäville lapsille kausikortit ilmaiseksi. Tämän perinteen olemme aloittaneet vuonna 2019. Lue lisää täältä.
 
Jotta lumilla liikkuminen ei olisi katoava kansanperinne, pyrimme tekemään osamme suojellaksemme talvia ja lumilajien positiivista kehitystä myös tulevaisuudessa. Tarkemmin voit tutustua vastuullisuustyöhömme täällä

Ruka on hiilineutraali hiihtokeskus

Tutustu tarkemmin, mitä kaikkea vastuullisuusohjelmamme pitää sisällään.

Tykkymonsteri ja lapsi Rukan rinteillä