Ratsastusretkellä Ruska Laukan maastoissa

Hevoset

Ratsastusretkelle upeisiin maastoihin pääsee ympäri vuoden! 

Maastoratsastus Ruka-Kuusamon kauniin luonnon keskellä on osa monen pienen ja isommankin tytön unelmalomaa. Koulutetut hevoset ja kokenut opas tekevät ratsastusretkestä unohtumattoman. 

Maastoratsastuksen lisäksi tarjolla on vierailuja hevostiloille ja lapsillekin sopivia reki- ja kärryajeluja. Hevostiloilta löytyy myös kokemattomammille ratsastajille ja lapsille soveltuvia ratsuja. Tarjolla on myös esteettömiä elämyksiä hevosten kanssa.

Suurin osa ratsutiloista sijaitsee hieman etäämmältä Rukalta ja paikallisliikenteen reiteiltä. Mikäli sinulla ei käytettävissäsi autoa, tarkista, sisältyykö elämykseen kuljetus tai pyydä paikallisilta takseilta tarjous kuljetuksesta ratsutilalle. 

Varaa nyt: 

 

Ratsutallit, maastoratsastus sekä kärry- ja rekiajelut:

Ruska Laukka

Ohjelmapalvelu
Kansallishuvipuisto kutsuu lomailemaan!

Ruka-Kuusamossa yhdistyvät kansallismaisemat, upeat kansallispuistot ja hauskat huvit. Luonnonläheiset kansallishuvit on herätetty henkiin modernin perheen vaatimuksia ajatellen, joten koskenlasku hoituu tukin sijaan leppoisasti kumilautalla, ja pyörällä kurvataan kosiomatkojen sijaan Ruka Bike Parkin vauhdikkailla reiteillä.  

Tutustu ja testaa, millainen kansallishuvipuistopersoona juuri sinä olet!

Suomen ensimmäinen kansallishuvipuisto - Ruka-Kuusamo

Varaa majoitus helposti!

Ruka-Kuusamon Majoitushausta näet kätevästi vapaana olevat majoituskohteet hintoineen haluamallesi ajalle.