Karhunkatselua Karhu-Kuusamolla, kuva Harri Tarvainen

Työpaikat Ruka-Kuusamossa

 

 

Meillä löytyy töitä tekijöille, tervetuloa!

Työnteko tunturissa on monelle meistä elämän suola tai jopa se ainoa oikea tapa nauttia Suomen luonnosta ja sen suomista harrastusmahdollisuuksista.

Meillä on jatkuvasti avoinna uusia työpaikkoja

Avoinna oleviin työpaikkoihin hakemisen lisäksi voit kokeilla myös lähettää avoimen työhakemuksen sinua kiinnostavalle työnantajalle. Tutustu Ruka-Kuusamon yrityksiin Palvelut-osion kautta.

Ruka-Kuusamo Matkailu ry hakee alueen matkailuliiketoimintaa kehittävää ja innostavaa johtajaa

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtajana vastaat yhdistyksen koko toiminnasta, strategian suunnitteluun osallistumisesta ja sen toteuttamisesta, operatiivisesta johtamisesta ja kannattavasta liiketoiminnasta. Yhdessä osaavan hallituksemme ja ammattitaitoisen johtoryhmämme kanssa jatkat sekä yhdistyksen toiminnan ja henkilöstön kehittämistä että toimenpiteitä kansainvälisen matkailun kasvattamiseksi tavoitteiden mukaisesti. Kartoitat aktiivisesti jäseniemme liiketoimintaa tukevia liiketoimintamahdollisuuksia verkostoitumalla ja edistämällä alueemme tunnettuutta, profiilia ja vetovoimaa kansainvälisillä markkinoilla. Osallistut yhdistyksen käytännön toimintoihin ja olet aktiivinen alan ja alueen verkostoissa sekä edistät yhteistyötä. Toimipisteemme sijaitsee Kuusamon Rukalla, Kauppakeskus Kumpareessa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta ja ymmärrystä matkailualan liiketoiminnasta ja arvoketjuista. Matkailualan hankekokemus ja -osaaminen ovat sinulle hyödyksi. Sinulla on kokemusta matkailualan liiketoimintojen kehittämisestä, tulosvastuusta ja ihmisten johtamisesta. Toimit mielelläsi erilaisissa alan ja alueen verkostoissa. Sinulla on näkemystä alan kehityksestä ja liiketoiminnan mahdollisuuksista kansainvälisen sekä kasvun rakentamisesta. Haluat uudistaa ja kehittää toimintaa, olet yhteistyötaitoinen ja osallistava ihmisten johtaja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa ja olla vaikuttamassa Suomen matkailuliiketoiminnan kannalta ehkä merkittävimmässä verkostossa. Yhdistyksen talous on hyvässä kunnossa, tiimi koostuu alan osaavista ammattilaista. Työyhteisössä on hyvä henki ja paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia alueellisen matkailuliiketoiminnan kehittämiseen sekä yhteistyössä jäsenyritystemme kanssa että hankekehitysmahdollisuuksia edistäen. Pääset vaikuttamaan myös alueen ja alan verkostoissa matkailualan tulevaisuuden näkymiin. Kuusamo tarjoaa elämänlaadullisesti mahtavat puitteet sinulle ja perheellesi.  

Kiinnostuitko?

Hae 10.3.2024 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Veli-Antti Vasela, p. 0400 294 433 ja Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n hpj Marko Säkkinen p. 0500 466 173.

Tutustu tarjontaan ja hae heti!

Työhakemukset kannattaa lähettää hyvissä ajoin, vaikka työvoiman tarve on suurin luonnollisestikin talven kiireisimpien sesonkien (joulu-uusivuosi ja hiihtolomat-pääsiäinen) sekä heinäkuun aikaan. 

Olemme koonneet sinulle muhkean tietopaketin liittyen työnhakuun, asumiseen ja opiskeluun Kuusamossa. Tutustu myös blogimme tarinoihin elämästä ja ihmisistä Ruka-Kuusamossa.

Hissihenkilöstöä työssään Rukalla
Maan pinnalla - asuminen ja työskentely Kuusamossa

Maan pinnalla on kokoelma paikallisten kertomia tarinoita siitä, millaista täällä on asua ja työskennellä. Sivustolta löydät myös kaikki alueen avoimet työpaikat ja pääset alkuun oman unelmasi toteuttamisessa.

Rukan hiihtokeskus

Rinnetoiminta, majoituspalvelut, myynti, markkinointi ja Rukan hiihtokoulu.

Rukan hiihtokeskuksen työpaikat

Riipinen Restaurants

Ravintolatyöt tunturissa ympäri vuoden.

Riipinen Restaurantsin työpaikat

Lammintupa

Ravintola/kahvila- ja opastyöt Rukan läheisyydessä talvikaudella.

Lammintuvan työpaikat

Barona

Vuokratyö, määräaikaiset työsuhteet ja vakituiset työpaikat. Käytä hakusanaa Ruka tai Kuusamo!

Baronan työpaikat

Duunitori

Vapaat työpaikat Kuusamossa. Valitse sijainniksi Kuusamo.

Duunitorin työpaikat

Kuusamon kaupunki ja Naturpolis työllistävät

Tutustu Kuusamon kaupungin työtarjontaan tai jätä avoin hakemus sijaisuuksiin. Myös Kuusamon kaupungin ja Taivalkosken kunnan omistama elinkeinojen kehittämisyhtiö Naturpolis tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä alueellisissa ja toimialakohtaisissa hankkeissa. 

Nainen hiihtää järven jäällä, Rukan valot taustalla

Henkilökunnan asuminen ja edut

Suosittelemme selvittämään majoitusmahdollisuudet etukäteen, sillä asunnoista on ajoittain pulaa varsinkin Rukan alueella. Osa työnantajista tarjoaa yhteismajoitusta. Kuusamon Vuokratalot ja alueen kiinteistönvälittäjät vuokraavat asuntoja lyhyt- ja pitkäaikaisesti. Käytettävissäsi on myös Facebook-ryhmä Ruka-Kuusamon vuokra-asunnot. Rukalla liikkuu talvikaudella SkiBus, joten yksi vaihtoehto on pyrkiä löytämään vuokramökki SkiBus-reitin varrella. 

Joihinkin työsuhteisiin sisältyy esimerkiksi kausikortti Rukan rinteillä. Rukan alueella on tarjolla tiettyjä henkilökunta-alennuksia pelillisesti toteutettuun perehdytykseen osallistuneille työntekijöille. 

Asiakaspalvelua Iisakki Villagessa, Ruka-Kuusamo

Kouluttaudu ammattiin Kuusamossa

Kainuun ammattiopiston (KAO) Kuusamon toimipisteessä voit opiskella vaikkapa matkailu- ja ravitsemisalan tutkinnon tai lyhytkoulutuksia. Koillis-Suomen Aikuiskoulutuksen (KSAK) erä- ja luonto-oppaan koulutuskokonaisuus antaa hyvät eväät oppaana toimimiseen. Kuusamo-opistossa voit syventää osaamistasi kansanopiston, kansalaisopiston tai kesäyliopiston avulla. 

Kuusamon kaupungin palvelut

Kuusamon kaupunki tarjoaa kuntalaisille runsaasti jokapäiväiseen elämään liittyviä palveluja. Kuusamon keskustasta löytyy monipuolinen liikuntakeskus uima- ja jäähalleineen, kirjaston ja Kuusamotalon runsas kulttuuritarjonta ilahduttavat, ja terveyskeskus hoitaa terveyteen ja sairastamiseen liittyvät tilanteet. 

kuusamo.fi

Päivähoito Kuusamossa

Kuusamon kaupungin päiväkodit ovat avoinna ma-pe klo 6:30-17:30, mukaan lukien Rukan päiväkoti. Ympärivuorokautista hoitoa tarjoaa Maaseläntien Vuorokoti Kuusamon keskustassa.

Kuusamon päiväkodit

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Ruka Ski Patrol

Ski Patrol ylläpitää rinneturvallisuutta – tiesitkö, että yksi roska voi tehdä pahaa jälkeä rinteessä?

Jääkiiipeilyä Outdoor Passion Finlandin kanssa

Intohimona puhdas ulkoilma

Hiihtosuksi, kuva Ronja Vanhatalo

Maastohiihtäjän taivas Rukalla - Wolf Sport

Pizzeria Rukan mahtava puu-uuni paistaa ihanat pizzat

Nuori ja nälkäinen ravintoloitsija

Erika Tuominen

Talveksi Rukalle duuniin

Hanki Baarin rentoa tunnelmaa

Hanki Baari – Rukan rento olohuone

Auringonlasku Rukan rinteillä

Asiakaspalvelua Rukan hisseillä

Luontokuvausta pitkällä valotusajalla, kuva Kalle Immonen

Luontokuvamallina Oulangalla

Ski Patrol Rukan rinteillä

Vakkariksi vaarojen valtakuntaan

Tapahtumatuottaja Jussi Saarinen

Tapahtumatuottajan arki ja haaveet