Lapsi Rukan rinteillä

Perhelomalle Ruka-Kuusamoon

Ruka-Kuusamon tavoitteena on olla paras kohde perhelomalle Suomessa

Kun lapsilla on hauskaa, tarttuu ilo koko perheeseen. Tekemistä löytyy sekä ulkona että sisällä, aamusta iltaan, ympäri vuoden. Kesän ja talven viikko-ohjelmista löytyy monipuolista maksutonta puuhaa koko perheelle.

Perheloma kotimaassa eritoten maata pitkin matkaillen on myös vastuullinen valinta, jolla edistetään kotimaan matkailun kehitystä ja tuetaan pienten perhematkailuyritysten toimintaa. Kotimaa hienoine matkailukohteineen ja upeine maisemineen tulee lapsille tutuksi jo pienestä pitäen. Ulkomaan perheloma on toki houkutteleva ja eksoottinen elämys, mutta Suomestakin löytyy paljon ikimuistoista koettavaa – tutustu ja ihastu! 

Talven elämykset perheelle

Talvella Ruka-Kuusamo on todellinen perhelomakeskus. Lapset on otettu erityisesti huomioon Rukan rinteiden tarjonnassa. Suosittuja ovat myös laturetki munkkikaakaon kera, porojen ja huskien tapaaminen sekä retki joulupukin mökille.

Kesän seikkailut perheille

Monipuoliset päiväretkireitit upeassa Oulangan kansallispuistossa, koskenlasku, kesäkelkkarata, lapsille sopivat pyöräilyreitit, vesipuisto ja monet muut kivat käyntikohteet kutsuvat perhelomalle Kuusamoon kesälläkin.

Tekemistä sisällä lapsille

Pakkaspäivänä tai sadekelin yllättäessä tarjolla on runsaasti tekemistä lapsille sisätiloissa vaikkapa kylpylän, seikkailupuiston, touhutalon, keilahallien ja pakohuonepelien muodossa.

Tutustumista nelijalkaisiin ystäviin

Porojen ruokkiminen, vauhdikas safari rekikoirilla tai rekiretki hevosilla aisakellojen helkkyessä kruunaavat perheen talviloman Kuusamossa. Kesäilta karhunkatselukojussa on ikimuistoinen kokemus pienen lapsen elämässä.

Ihana huskynpentu, Lammintupa Winter Village, Ruka-Kuusamo
Lomalle lemmikin kanssa

Lemmikin mukana olo on huomioitu palvelutarjonnassamme monipuolisesti. Kuusamon upeissa maisemissa lemmikin kanssa on ilo ulkoilla ympäri vuoden.

Talviretkeily koiran kanssa on mukavaa

Lastenhoitoa on tarjolla rinteiden kupeessa talvisin

Family Parkin rinteiden vieressä sijaitseva sisäleikkipaikka Rosa & Rudolf Kids'Club tarjoaa lastenhoitoa ja ohjattua toimintaa lapsille talvella Family Parkin auki ollessa. 

Mannerheimin lastenhoitoapu on käytettävissä tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoitotarpeeseen Ruka-Kuusamon alueella ajalla 19.12.2021-19.4.2022. Lastenhoitaja tilataan soittaen 040 772 5078 tai www.elastenhoito.fi.