Ruka-Kuusamon viralliset kumppanit

Ruka-Kuusamon viralliset kumppanit ovat näkyvästi mukana Rukan kylässä ja tapahtumissa tarjoten asiakkaillemme etuja ja elämyksiä ympäri vuoden!

Land Rover Suomi

Land Rover mallit ja etenkin Land Rover Defender ovat näkyvästi esillä Ruka-Kuusamon matkailualueella. Kuusamon alueen ainutkertainen luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavat upeat puitteet aktiiviselle elämäntavalle. Yhteistyön slogan ”Welcome home” kertoo matkailijoiden uskollisuudesta ja ihastumisesta Ruka-Kuusamon luontoon, ja monet tuntevatkin palaavansa kotiin. Myös Land Rover on näissä olosuhteissa kuin kotonaan.

Land Rover on mukana alueen tapahtumissa, mm. talven 2022-2023 hiihtolomaviikoilla on mahdollista koeajaa Land Roverin uusimpia malleja Rukan kylässä.  

Lue lisää

 

Land Rover - Above and beyond

 

Protect Our Winters Finland

​Ilmastonmuutos aiheuttaa vakavan uhan talvilajien tulevaisuudelle. Talvet lyhenevät ja lumi katoaa. Meistä jokainen voi onneksi vaikuttaa ilmastonmuutoksen torjumiseen. Protect Our Winters Finland aktivoi talviurheilun ystäviä ja talvilajien parissa toimivia yrityksiä pelastamaan talvemme toimimalla ilmastonmuutosta vastaan. Lisätietoja Protect Our Winters Finlandin toiminnasta: www.protectourwinters.fi. Tutustu myös Protect Our Winters Finlandin Facebook-sivuihin

Protect Our Winters Finland

Kiinnostaako kumppanuus Ruka-Kuusamon kanssa? 

Tiedustelut: Mats Lindfors/Ruka-Kuusamo Matkailu ry, mats.lindfors@rukakuusamo.fi, 0400 747356.