Ruka-Kuusamon viralliset kumppanit

Ruka-Kuusamon viralliset kumppanit ovat näkyvästi mukana Rukan kylässä ja tapahtumissa tarjoten asiakkaillemme etuja ja elämyksiä ympäri vuoden!

Fazer Aito

Fazer Aito on tuoteperhe, jonka avulla on helppo korvata yksi jos toinenkin maitotuote kaurapohjaisella vaihtoehdolla. Fazer Aito tarjoaa kaurapohjaisia vaihtoehtoja juomiin, välipaloihin, leivontaan ja ruoanlaittoon. Kaikki Fazer Aito-tuotteet valmistetaan kotimaisesta kaurasta luontoa mahdollisimman vähän kuormittaen.

Fazer Aitoa ja Ruka-Kuusamon Matkailua yhdistävät halu toimia vastuullisesti sekä arvostus luontoa ja paikallisia puhtaita raaka-aineita kohtaan. Fazer-tuotteet ovat näkyvästi esillä Rukan kylässä ja rinteillä keväällä 2022. 

Lue lisää yhteistyöstä

Fazer Aito

 

Battery Energy Drink

Battery on Suomen suosituin energiajuoma jo vuodesta 1997. Batteryn missiona on tarjota lisäenergiaa muuttaa suunnitelmat teoiksi. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy energiajuomien lisäksi myös virkistäviä Refresh -urheilujuomia aktiiviseen menoon. Lue lisää Batteryn Facebook-sivuilta tai Instagramista.  

Battery - official partner of Ruka-Kuusamo

Protect Our Winters Finland

​Ilmastonmuutos aiheuttaa vakavan uhan talvilajien tulevaisuudelle. Talvet lyhenevät ja lumi katoaa. Meistä jokainen voi onneksi vaikuttaa ilmastonmuutoksen torjumiseen. Protect Our Winters Finland aktivoi talviurheilun ystäviä ja talvilajien parissa toimivia yrityksiä pelastamaan talvemme toimimalla ilmastonmuutosta vastaan. Lisätietoja Protect Our Winters Finlandin toiminnasta: www.protectourwinters.fi. Tutustu myös Protect Our Winters Finlandin Facebook-sivuihin

Protect Our Winters Finland

Kiinnostaako kumppanuus Ruka-Kuusamon kanssa? 

Tiedustelut: Mats Lindfors/Ruka-Kuusamo Matkailu ry, mats.lindfors@rukakuusamo.fi, 0400 747356.