yritykset ja ryhmät

Yritykset ja ryhmät Rukalla

Rukalla viihtyvät niin yritysryhmät kuin kaveriporukat. Tervetuloa tunturiin!

Rukalla viihtyy niin yritykset kuin muutkin ryhmät ja rinteisiin pääsee tarjoushinnoin. Tutustu lisää ryhmämatkailusta ja aktiviteeteista Rukalla ja tee varaus RukaBookingista! Voit varata ryhmille ja yritysporukoille majoituksen, hissiliput, ruokailut ja tunturin parhaat rinteet ja tilat, oli mielessäsi sitten kokous, henkilöstön koulutus, pikkujoulut, harjoitusmatka tai muu reissu. Ota meihin yhteyttä tai täytä tarjouspyyntölomake, niin suunnittelemme onnistuneen matkan Rukalle. RukaBooking, email: myynti@ruka.fi, puh. +358 10 382 5222.

Lähetä tarjouspyyntö

treeniryhmat ja ratavuorot

Treeniryhmät ja ratavuorot

Rukalla on hyvät puitteet alppihiihdon, lumilautailun ja freestylehiihdon harrastamiseen ja ammattimaiseen valmentautumiseen.
rinteet

Yritysryhmät

Majoitus, kokoustilat ja ohjelmapalvelut sijaitsevat keskellä kylää, lähellä kaikkia palveluita, rinteitä, vaellusreittejä ja latuja. Varaa uusi ryhmämatkasi Rukalle!
koululaiset ja leirikoulu

Koululaiset ja leirikoulu

Leirikoulu tunturissa on suosittu tapa varmistaa luokalle unohtumattomia elämyksiä, jotka räätälöidään kaiken kokoisille koululaisryhmille.
yritysryhmät

Päiväryhmät

Rukan kylässä on kattavat palvelut ja rinteiden pitkä aukiolo mahdollistaa myös päiväretken tunturiin.
Ruka kavereille

Kaveriporukat

Ruka tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja, viihdettä ja rentoutumistapoja, joten jokaiselle löytyy varmasti tekemistä!
Ruka perheille

Perheet

Monipuolinen perheystävällinen rinnevalikoima, modernit ja turvalliset hiihtohissit sekä perheille sopivat monipuoliset palvelut takaavat onnistuneen lumiloman.