Rukan hiihtokoulun yksityisopetus

Hiihtokoulun yksityisopetuksen voi varata itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Tarjoamme opetusta sekä rinteessä että ladulla – valitse lajiksi laskettelu, lumilautailu, telemark, soveltava alppihiihto, perinteinen maastohiihto tai luisteluhiihto ja varaa oma tuntisi.
Aika
7.10.2022 - 7.5.2023 10:00 - 17:00
Paikka
Rinnealue
Rinteet Urheilu Lapset & Nuoret

Yksityisopetuksessa saat varmuutta lasku- tai hiihtotaitoosi, ja hallitset välineet kaikenlaisissa rinneolosuhteissa. Yksityisopetus räätälöidään oppilaan ikä, taitotaso ja toiveet huomioiden. 

Tarjoamme yksityistunteja näissä lajeissa: laskettelu, lumilautailu, telemark, freestyle suksilla, freestyle lumilaudalla, soveltava alppihiihto,  perinteinen maastohiihto ja luisteluhiihto,

Varattavissa joka päivä 10–17

Opetuksen kesto: 

  • 30 min (tämä vaihtoehto vain 3-4 v. lapsille suksilla tai 5-6 v. lapsille lumilaudalla)
  • 50 min (varattavissa 1–2 hengelle)
  • 1 h 45 min (varattavissa 1–10 hengelle)
  • 2h 45 min (varattavissa 1–10 hengelle)

Varaa yksityistunti näin:

Valitse ensin lajisi ja löydä oma taitotasosi oppaamme avulla: Opas taitotason määrittämiseen hiihtokoulussa

Varaa tunti sähköpostitse (hiihtokoulu@ruka.fi), puhelimitse (+358 400 101 636) tai asiakaspalvelupisteeltämme, jotka löydät Pisteen, Valleyn ja VuosseliPortin vuokraamoista. Jos opetukselle toivottu ajankohta on 1–2 vrk sisällä, niin varaathan sen puhelimitse tai paikan päällä.

Sähköpostitse tehtävään varauspyyntöön pyydämme ilmoittamaan seuraavat tiedot: Laji, taitotaso sekä opetuksen kesto ja haluamasi ajankohta. Jos varaat tunnin lapselle tai lapsille, ilmoitathan myös seuraavat: nimi, ikä sekä huoltajan yhteystiedot. Kiitos!

Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun asiakaspalvelupisteellä.

Onko mielessä kysymyksiä? Kenties löydät vastauksen Usein kysytyt kysymykset -osiostamme. Voit myös soittaa tai laittaa meille sähköpostia, autamme mielellämme! 

YKSITYISOPETUKSEN HINNASTO 2022-2023

30 min ensimmäinen kokeilu oppitunti suksilla 3–4 v. / lumilaudalla 5–6 v.
38 €, kokeilutunnin jatkaminen 20minuutilla 23 € 

50 min
1 henkilö 61 €, lisähenkilö: +14 €

1h 45 min
1 henkilö 122 €, lisähenkilöt: +28 € / henkilö

2h 45 min
1 henkilö 183 €, lisähenkilöt: +42 € / henkilö

Yksityistunti sopii aloittelijalle sekä konkarille

Alkeistunnit on helppo aloittaa koko perheelle sopivasta Rosa&Rudolf Family Parkista, jossa on viisi helppoa taikamattohissiä. Uuteen lajiin tutustumisessa edetään taitojen kehittymisen mukaisesti tasamaalta hyvin helppoihin rinteisiin. Laskuvarmuuden karttuessa siirrytään vaativimpiin rinteisiin ja opetellaan käyttämään erilaisia hissejä. 

Yksityisopetus sopii hyvin myös kokeneemmalle lajin harrastajalle. Silloin voidaan hioa tekniikkaa, tutustua vaativampiin rinteisiin ja keskittyä juuri niihin kehityskohtiin, missä kaipaat ammattitaitoisen opettajan apua. Freestyle-opetuksessa keskitytään parkkilaskemiseen ja uusien temppujen harjoitteluun. 

Kun lajina on maastohiihto, edetään taitojen kehittymisen mukaisesti tasamaalta ensin hyvin helpoille laduille. Yksityisopetuksessa saat myös varmuutta jo opittuihin hiihtotaitoihisi. Tunneilla edetään kohti rennompaa, vauhdikkaampaa ja hallitumpaa hiihtoa.

Videointimahdollisuus

Jos valitset 1h 45min pituisen yksityisopetuksen, voit pyytää, että laskusi myös videoidaan. Kerro tästä toiveestasi oppitunnin varauksen yhteydessä. Videolta saat hyvän kuvan omista vahvuuksistasi ja kehityskohdista. Videoanalysointi ja sen mukaisesti tehdyt treenit soveltuvat erinomaisesti niin laskettelun, lumilautailun, telemarkin kuin maastohiihdon jatkotason taitojen kehittämiseen. 

Hissilippu

Yksityistunnille tarvitset lisäksi hissilipun – taitotason mukaan joko Rosa & Rudolf Family Park lippu tai normaalihissilippu. 

Osta verkkokaupasta

Jos suuntaamme ladulle hiihtämään, hissilippua ei tarvita.  

Välineet

Tarvitset myös lajivälineet. Jos sinulle ei ole omia välineitä, tutustu välinevuokraukseen. 

Vuokraa verkkokaupasta

 

Oletko tulossa ensimmäiselle alkeisoppitunnille? Saat 3h tai 1 pv välinevuokrauksen –50%

Tarjous on voimassa hiihtokoulun Low Season -aikoina: Rosa&Rudolf Family Parkin aukeamisesta alkaen–19.12.2022 / 8.1.–11.2.2023 / 10.4.–7.5.2023. Vain ensimmäiselle alkeisoppitunnille. Tarjoushintaiset välineet tulee maksaa ennen vuokrauksen aloittamista hiihtokoulun/vuokraamon kassalle Pisteen, RukaValleyn tai VuosselinPortin vuokraamoissa. Ei varattavissa verkkokaupasta. Saavuthan vuokraamoon vähintään 45 min. ennen tunnin alkua.

 

SOVELTAVA ALPPIHIIHTO

Rukan hiihtokoulun soveltavan alppihiihdon tunnit ovat aina yksityisopetusta, jossa otamme huomioon jokaisen oppilaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Varaathan soveltavan alppihiihdon yksityistunnin mahdollisimman ajoissa, näin voimme varata soveltavaan alppihiihtoon perehtyneen opettajan sekä tarvittavat välineet käyttöösi. 

Opetuksessa painopisteet valitaan jokaiselle oppilaalle sopivalla tavalla ja rytmillä. Kerro toiveistasi ja erityistarpeistasi hiihdonopettajalle, joka ottaa sinuun yhteyttä ennen oppituntia. Yhdessä voitte suunnitella tarpeitasi vastaavaa opetusta.

Rukan hiihtokoululla on käytössään yksi Bi-Ski-kelkka (aikuisten kokoinen istuin), jonka voi vuokrata opetustunnin ajaksi. Kelkan voi myös vuokarata omaan käyttöön, kun sen käyttö on opittu.

Soveltuvan alppihiihdon hinnasto:

50min soveltava pystylaskeminen: 61 €
1h 45min soveltava pystylaskeminen: 122 €
1h 45min soveltava kelkkalaskeminen, sis. halutessa avustajan opastuksen kelkan ohjaamiseen: 122 €

Bi-ski kelkan vuokraus opetuksen ajaksi 22 €
Bi-ski kelkan vuokraus omaan käyttöön; klo 10.00-13.00 / klo 13.30-16.30 32 €

Varaa ajoissa Bi-Ski-kelkka niin opetukseen kuin omaan käyttöön.