Ruka kylä

Tunnelmallista tunturimajoitusta aivan rinteiden ja palveluiden äärellä.

Kun majoitut Ski-Inn-huoneistossa min. 4 yötä, vähennetään majoituksen koko hinnasta -15%, ja saat lisäksi majoituksen keston ajalle hissiliput -10%.
Image
Web shop
Tarjoukset
Image
Conference
Ski-Inn yhteystiedot ja aukioloajat
Image
Slope map
Rukan kylän virtuaalikierros
Image
Mökkimajoitus punainen ikoni Ruka-Kuusamo
Ski-Inn omistusmalli

Ski-Inn-huoneistotyypit

AurinkoRinne

Aurinkorinne –huoneistot

Mökkimäistä asumista kävelymatkan päässä kylästä, rinteistä ja palveluista. Oma takka ja sauna myös pienissä huoneistoissa.

RukaSuites–huoneistot

Rukan klassikko. Kätevästi keskellä kävelykylää palveluiden äärellä. Samassa talossa kauppa, kuntosali, keilahalli ja ravintoloita. Edullinen isommallekin porukalle.
RukaValley hotelli

RukaValley hotellihuoneet ja huoneistot

Tyylikäs, uusi ja tunnelmallinen. Monen kokoisia huoneita ja huoneistoja Vuosselin ja Family Parkin luona. Ravintola, vuokraamo ja ruokakauppa samassa talossa.

RukaTonttu–huoneistot

Sympaattinen ja mökkimäinen sijainti järven rannalla. Omaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä, lemmikkilatu kulkee aivan vierestä. Kylään matkaa 400 metriä, rinteeseen ja ladulle pääsee ovelta.

MastonAitio–mökit

Luontofiilistelijän rauhaa. Mökkimäistä tunnelmaa rauhallisella ja luonnonläheisellä Maston alueella, aivan latujen äärellä. Oma takka, sauna ja vilvoitteluterassi.
Ruka Village Ski-Inn

RukaVillage–hotellihuoneet ja huoneistot

Uudempaa ytimessä. Monen kokoisia hyvin varusteltuja huoneistoja erilaisiin tarpeisiin. Kaikissa huoneistoissa oma sauna, kuivauskaappi ja osassa myös poreamme.