rukakeskus

Mökkimäistä tunturimajoitusta rinteiden ja latujen vieressä

15% alennus huoneistomajoituksen koko hinnasta, kun kesto on vähintään 4 yötä.
Kävellen tai hiihtäen rinteisiin ja palveluihin. Kaikista huoneistoista ja mökeistä pääset helposti rinnealueelle, laduille ja keskuksen palveluihin
Image
Luontoa lähellä
Luontoa lähellä
Ympäristöystävällisin tunturimajoitus
Image
Laadukas ja helppo
Laadukas ja helppo
Aina siisti, hyvin varusteltu ja toimiva
Image
Kaikki kuuluu hintaan
Kaikki kuuluu hintaan
Sisältää aina saunan, siivouksen ja liinavaatteet
Image
ski-in ski-out
Ski-Inn Ski-Out
Lyhyin matka lumille, rinteeseen ja laduille

Ski-Inn-huoneistotyypit

Ski-Inn MastonAitio

MastonAitio–mökit

Luontofiilistelijän rauhaa. Mökkimäistä Lapin tunnelmaa tyylikkäällä, rauhallisella ja luonnonläheisellä Maston alueella, aivan latujen äärellä. Oma takka, sauna ja vilvoitteluterassi. Takkapuut kuuluvat hintaan.
Aurinkorinne

Aurinkorinne –huoneistot

Ski-Inn AurinkoRinne huoneistot sijaitsevat puolestaan Talvijärven hissin tuntumassa. Suora yhteys huoneistoille Talvijärven rinteeltä. Huoneistot sijaitsevat rauhallisella paikalla n. 5 min kävelymatkan päässä Rukan keskusaukiolta.

RukaSuites–huoneistot

Ski-Inn RukaSuites huoneistot tarjoavat helppoa viihtymistä Rukan keskustassa, 100 metrin päässä eturinteestä. Saman katon alta löytyy palveluita joka lähtöön; kauppoja, ravintoloita, itsepalvelupesula, keilahalli sekä sisäliikuntatilat.

RukaTonttu–huoneistot

Ski-Inn RukaTonttu huoneistot sijaitsevat Rukan Länsirinteillä Talvijärven rannalla. Lähimmälle hissille matkaa alle 100 m. Rukan kylän palveluihin on kävelymatkaa noin 600 m ja autolla 2,4 km.
Valleyn vuokraamo

RukaValley hotellihuoneet ja huoneistot

Uusi ja silti niin tunnelmallinen. Tyylikkäät huoneistot Vuosselin ja Family Parkin luona. Hyvä ravintola, vuokraamo ja ruokakauppa samassa talossa. Suora yhteys luonnonpuistoon ja laduille.

RukaVillage–huoneistot

Uudempaa ytimessä. Monen kokoisia huoneistoja erilaisiin tarpeisiin. Tilavia asuntoja kunnon makuuhuoneilla aivan kylän keskustassa, rinteiden ja hissien luona. Hyvin varustellut, kaikissa huoneistoissa omat saunat ja kuivauskaapit, osassa myös poreamme.