Ruka Valley - upea kyläkeskus Valtavaaran kupeessa

Mökkimäistä tunturimajoitusta kesän aktiviteettien keskellä

15% alennus huoneistomajoituksen koko hinnasta, kun majoituksen kesto on vähintään 4 yötä.
Ruka Ski-Inn-majoitukset ovat oiva valinta kesälomalle. Kansallispuisto sekä palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Kaikista huoneistoista ja mökeistä pääset helposti Rukan pyöräreiteille sekä Bike Parkiin, vaellusreiteille, aktiviteetteihin ja kylän palveluihin.
Image
Luontoa lähellä
Luontoa lähellä
Ympäristöystävällisin tunturimajoitus
Image
Laadukas ja helppo
Laadukas ja helppo
Aina siisti, hyvin varusteltu ja toimiva
Image
Kaikki kuuluu hintaan
Kaikki kuuluu hintaan
Sisältää aina saunan, siivouksen ja liinavaatteet

Ski-Inn-huoneistotyypit

MA ulkokuva kesä

MastonAitio-mökit

Luontofiilistelijän rauhaa. Mökkimäistä Lapin tunnelmaa tyylikkäällä, rauhallisella ja luonnonläheisellä Maston alueella. Oma takka, sauna ja vilvoitteluterassi. Takkapuut kuuluvat hintaan.
Aurinkorinne

Aurinkorinne –huoneistot

Mökkimäistä asumista kävelymatkan päässä kylästä, reiteiltä ja palveluista. Oma takka ja sauna myös pienissä huoneistoissa.
RukaSuites Kumpare kesä

RukaSuites-huoneistot

Rukan klassikko. Kätevästi aivan keskellä kävelykylää kaikkien palveluiden äärellä. Samassa talossa kauppa, kuntosali, keilahalli ja ravintoloita. Edullinen isommallekin porukalle.

RukaTonttu–huoneistot

Sympaattinen ja mökkimäinen sijainti järven rannalla. Omaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä. Kylään matkaa 400 metriä, kävelyreiteille ja pulahtamaan pääsee ovelta.
RukaValley hotelli

RukaValley-hotelli

Uusi ja silti niin tunnelmallinen. Tyylikkäät vuonna 2019 valmistuneet huoneistot Vuosselin ja Family Parkin luona. Hyvä ravintola, vuokraamo ja ohjelmapalvelut samassa talossa. Suora yhteys luonnonpuistoon.
RukaVillage

RukaVillage–huoneistot

Uudempaa ytimessä. Monen kokoisia huoneistoja erilaisiin tarpeisiin. Tilavia asuntoja kunnon makuuhuoneilla aivan kylän keskustassa, rinteiden ja hissien luona. Hyvin varustellut, kaikissa huoneistoissa omat saunat ja kuivauskaapit, osassa myös poreamme.

Katso myös suosituksemme