Rosa&Rudolf Family Park

Koko perheen ja aloittelijoiden rinnealue kuudella taikamatolla, tubing-mäellä, leikkialueella ja taukotuvalla. Taukotupa avoinna alueen aukioloaikojen mukaisesti.

Lue lisää kuvan alta.
Aika
16.10.2023 - 5.5.2024 09:30 - 19:00
Paikka
Family Park rinnealue nro 22
Vastuullisuus
Rinteet Lapset & Nuoret Vastuullinen
FamilyPark

Rosa & Rudolf Family Park on Suomen suurin ja monipuolisin perheiden ja aloittelijoiden rinnealue. Family Parkissa nousut on tehty helpoiksi kuuden taikamaton voimin, rinteet ovat sopivan loivat ensimmäisten kurvien harjoitteluun ja alueella viihtyy myös ilman laskuvälineitä, siitä pitävät huolen tubing-mäki ja leikkialue. Tauolle ei tarvitse lähteä kauas, sillä Family Parkin valoisassa ja lämpimässä taukotuvassa voit syödä omia eväitä, avaralla aurinkoterassilla on mukava grillata makkarat ja viereinen Ski Bistro -ravintola on helppo koko perheen lounaspaikka.

Kokeile kaikkia laitteita

Rosa & Rudolf Family Parkissa on yhteensä kuusi taikamattohissiä, joiden pituudet ovat 20 m, 30 m, 50 m, 50 m, 80 m sekä 115 m.

Tubing-alueelta löytyy kourumainen mäki, jota lasketaan ilmatäytteisellä tubing-renkaalla. Tubing-renkaat ja kypärät ovat kaikkien vapaassa käytössä aluelipulla sekä hissilipulla.

Leikkialueelta löytyy mm. vaijeriliuku, linnupesäkeinu sekä kiipeilytelineillä ja liukumäellä varustettu leikkikenttä. Lisäksi Family Parkissa on pienillekin lapsille sopiva karuselli.

Laskettelijoille varatulta rinnealueelta löytyy pehmustettuja pujottelukeppejä sekä läpi laskettavia portteja.

Family Parkin lipputyypit

  • Voimassaolevalla hissilipulla Rosa & Rudolf Family Parkiin vapaa pääsy
  • alle 4-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy Family Parkiin
  • Ilman hissilippua Family Park -päivälippu 12 €/päivä/hlö (lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit)
  • Aloittelijan päivälippu (sis. Family Park -päivälippu sekä gondolin päivälippu) 20 € /lapsi (4–11 v.), 26 € /nuori (12–17 v.), aikuinen tai seniori (yli 65 v.).

Family Parkin päiväliput sekä aloittelijan päiväliput voit ostaa kaikista Rukan lipunmyyntipisteistä, joista lähin löytyy vastapäätä olevasta ValleyVuokraamosta. Ei myynnissä verkkokaupassa tai lippuautomaateissa. 

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät liikkuvat kaikissa hisseissä ja Rosa & Rudolf Family Parkissa ilmaiseksi hissilipullisen huoltajan seurassa. Alle 6-vuotiaan lapsen tulee noutaa lipunmyyntipisteestä Rosa&Rudolf-hissilippu, jonka saa ilmaiseksi huoltajan voimassaolevaa Ruka- tai RukaPyhä-hissilippua (ei Family Parkin aluelippua) vastaan.

 

Euroopan aluekehitysrahasto on tukenut Rosa & Rudolf Family Parkin rakentamista.

vipuvoimaa eulta