Rosa&Rudolf Kids'Club

Aivan Rosa & Rudolf Family Parkin rinteiden vieressä sijaitseva sisäleikkipaikka Kids'Club tarjoaa ohjattua toimintaa lapsille – riemukkaita leikkejä sisällä ja mäenlaskua viereisessä pulkkamäessä hoitajien kanssa. Varaa paikka alla olevan kalenterin kautta.
Aika
13.12.2021 - 17.4.2022 9:30 - 16:30
Paikka
Kids'Clubin omat tilat
Osoite

Ahon Jussintie 7
93830 Rukatunturi
Suomi

Lapset & Nuoret Rinteet

Kokopäivähoidossa oleville lapsille tarjoamme mahdollisuuden lasketteluun hiihdonopettajiemme kanssa Family Parkissa. Kids'Clubilla on pulkkia, liukureita, laskettelusuksia ja -monoja sekä kypärät hoidossa oleville lapsille.

Kids'Clubissa on kaksi leikkihuonetta, taukotila, lepohuone sekä kuivaustilaa ulkovaatteille. Leikkitiloissa on puolapuut, voimistelurenkaat, kiipeilyköysi ja kiipeilyotteita seinissä. Toisesta leikkitilasta löytyy lisäksi ilmajoogarengas. 

Voit huoletta jättää 3–10-vuotiaan lapsesi Kids'Clubiin osaavien ohjaajien ja hiihdonopettajien huomaan nauttimaan hauskoista leikeistä ja muiden lasten seurasta. Kun lapset leikkivät Kids'Clubissa ja touhuavat ohjatusti pulkkamäessä tai Family Parkissa, sinä voit hyvillä mielin suunnata laskemaan Rukan vaativampiin rinteisiin tai ansaitulle tauolle lämpimän kaakaokupin ääreen.

Päivähoito

Päivähoitopaketti Kids'Clubille sisältää ohjatun päivän sisä- ja ulkoliikunnan parissa, sisäänpääsyn Family Parkiin sekä lounaan. Lounas syödään viereisessä Ski Bistrossa. Päivän ohjelmassa on myös hiihdonopettajan kanssa Family Parkissa laskettelun kokeilua & harjoittelua muiden päivän leikkien lomassa, huomioiden lapsen ikä, taitotaso ja jaksaminen.

Päivähoidon hinta: 70 € / lapsi, klo 09.30-16.15

Puolipäivähoito

Puolipäivähoito Kids'Clubiin sisältää ohjattua ohjelmaa sisä- ja ulkoliikunnan parissa lastenhoitajan/hoitajien kanssa. Lapsen iästä ja fiiliksestä riippuen voidaan myös laskettelua kokeilla Kids'Clubin viereisellä alueella. 

Aamupäivähoidon hinta klo 09.30-13.15: 40 € / lapsi, sisältää lounaan
Iltapäivähoidon hinta klo 12.00-16.00 40€ / lapsi, sisältää lounaan
Iltapäivähoidon hinta klo 13.30-16.30 30€ / lapsi.

Varaa paikkasi Kids'Clubiin

Kids'Club on avoinna ajalla 13.12.2021–17.4.2022 viikoittain maanantaista perjantaihin sekä lisäksi pääsiäislauantaina ja -sunnuntaina 16.–17.4. 2022.

Loading...

Varaukset ennakkoon yllä olevan online-kalenterin kautta, viimeistään ed. päivänä klo 15.00 mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen, voi kysyä vapaita paikkoja iltapäivähoitoon (ilman lounasta) hiihtokoulun toimistosta: 0400 101 636.

Lasten tullee olla täysin terveitä, ilman minkäänlaisia oireita flunssasta, tai muista sairauksista. Autathan meitä ja matkailet vastuullisesti ja terveysohjeita noudattaen. Lue lisää. Tervetuloa!