Osta oma Ski-Inn

rukapyha ski-inn yhteislogo

Ski-Inn® on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen, kun omistaja itse ei sitä käytä. Rukalla on toteutettu vuodesta 2004 lähtien yli 450 Ski-Inn huoneistoa, ja Pyhällä yli 160 huoneistoa nyt Kultakeron ollessa kokonaisuudessaan valmis.

Parasta Ski-Inn omistamisessa on helppous ja hyvä tuotto: Ski-Inn Oy hoitaa kaikki huoneiston kulut ja tilittää omistajalle puhtaan vuokratuoton kahdesti vuodessa. Vuokraus ja huoneiston ylläpito hoituvat vaivattomasti ja tehokkaasti taaten omistajalle myös parhaan mahdollisen tuoton.

Huoneisto on aina siivottu ja valmiina käyttöön, kun Sinä tulet lomalle tunturiin. Kun et itse käytä huoneistoasi, tuottaa se Sinulle vuokratuloa Ski-Inn vuokrapoolin kautta.

Katso myynnissä olevat Ski-Inn huoneistot

 

Sinä omistat, Ski-Inn huolehtii

Tutustu Ski-Inn -konseptiin (esite päivitetty 2/2024)

ski-inn asunto omistaja ruka

Ski-Inn® pähkinänkuoressa

Huoneiston Omistajan näkökulmasta Ski-Inn toiminta perustuu seuraavaan 4 tavoitteeseen:

1) Omistamisen vaivattomuus: Huoltoyhtiö vastaa kaikesta huoneistoon liittyvästä ja tilittää puhtaan vuokratuoton selkeine laskelmineen kahdesti vuodessa.

2) Hyvä tuotto: Ehdoton tavoitteemme on, että Ski-Inn-huoneiston tuotto kulujen jälkeen on aina parempi kuin alueen muiden vastaavien huoneistojen.

3) Avoin ja tehokas toiminta: Omistaja on aina tärkein asiakkaamme ja jokaista omistajaa kohdellaan tasavertaisesti. Ski-Inn:in tärkein tavoite on omistajien vuokratuoton ja huoneistojen käyttöasteiden maksimointi.

4) Omakäytön helppous: Huoneistosi on aina siivottu saapuessasi, ja omat varusteet voit jättää lukittavaan säilytystilaan seuraavaa lomaa odottamaan. Pikavarauksen ansiosta voit lomailla myös vuokratuoton vähentymättä. 

Ski-Inn Oy raportoi avoimesti vuosittain kaikkien kohteidensa vuokratuotot ja hoitokulut sekä tekee omistajille täydelliset tilityslaskelmat vero-ohjeineen. 

Tutustu tästä tuoreimpaan 10/2022-9/2023 Ski-Inn huoneistojen tuottojen ja kulujen yhteenvetoon. 

Tutustu omakäyttöomistajan tilityslaskelmaan talvikaudelta ja kesäkaudelta, jossa myös vuoden yhteenveto verotusohjeineen. Laskelma on todellinen RukaValley32 omistajan laskelma, jolla on poikkeuksellisen paljon Omakäyttöä.

Tutustu alvillisen omistajan tilityslaskelmaan talvikaudelta ja kesäkaudelta, jossa myös vuoden yhteenveto verotusohjeineen. Laskelma on todellinen RukaValley32 alvillisen sijoitusomistajan laskelma.

Pyhä Kultakero - Uusin ski-inn kohteemme

Pyhätunturin suurin huippu on nimeltään Kultakero, ja samalla nimellä avautui vuonna 1966 Pyhän perinteikäs hotelli. Ylpeänä otimme tämän tutun nimen käyttöön, kun uuden tunturikylän ensimmäinen osa, Kultakero I avautui helmikuussa 2023. Tunturikylä laajeni Kultakero-hankkeen II-vaiheen myötä, kun 26 upeaa maisemahuoneistoa valmistuivat talvikaudelle 2023-2024. Kaikki Ski-Inn huoneistot Kultakerosta on nyt myyty. Tutustu Kultakeroon.

Ski-Inn Pyhä
Kultakero Ski-Inn Pyhä
Ski-inn Kultakero Pyhä

Ilmoita oma huoneistosi myyntiin

Huomioithan että myynti-ilmoituksen julkaisemisesta Ski-Inn sivustolla veloitamme 100€.