Yötön yö riippukeinussa, Daniel Taipale, Ruka-Kuusamo

Kesä


 

Vietä kesäloma pohjoisessa!

Lappiin suuntaavan kesälomailijan mielessä on usein yötön yö, mutta Ruka-Kuusamosta löytyy paljon muutakin koettavaa. Kuusamon pitkä kesä hurmaa monipuolisuudellaan ja rumilla paikannimillään. 

Voit kokea Kitkajoen kuohujen kohinan koskenlaskussa, kuunnella karhujen jutustelua, aistia tuulen suhinan vaijeriliu'ussa ja ihastella metsän hiljaisuutta Oulangan kansallispuiston reiteillä. Tervetuloa nauttimaan Suomen kauneimmista maisemista!

Löydä juuri sinulle sopivat seikkailut

Laaja tapahtumakalenterimme kertoo kätevästi lomasi aikana tarjolla olevat tapahtumat ja aktiviteetit. Voit suodattaa tarjontaa mielenkiintosi kohteiden perusteella.

Kesän viikko-ohjelma – tekemistä jokaiselle lomapäivälle!

Kesän viikko-ohjelma on voimassa 15.6.–30.9. Tutustu yksittäisiin ohjelmiin alla olevien linkkien avulla. Ennakkoilmoittautumiset kesän viikko-ohjelman seikkailuihin edellisenä päivänä klo 16:00 mennessä, ellei toisin ole alla mainittu. Ohjelmia järjestetään myös muina aikoina. Huomioi joidenkin ohjelmien voimassaolon poikkeusajankohdat.

Tarjolla on myös ilmaista tekemistä lapsiperheille ja aktiivisille liikkujille Rukan maksuttoman kesäohjelman parissa ajalla 22.6.-14.8.2021.

Varaa nyt: 

 

Eikä siinä vielä kaikki

Kesän viikko-ohjelmaan on valikoitu monipuolisesti sekä suosittuja aktiviteetteja että erikoisempia elämyksiä. Koko alueen elämystarjonnan kirjo löytyy osiosta Elämykset.