Land Rover Discovery Sport Ruka-Kuusamon maisemissa

Range Rover

Welcome home!

Range Roverin ja Rukan yhteisenä tavoitteena on tuottaa laadukkaita kokemuksia. Modernia luksusta mitataan yhä enemmän vastuullisuuden kautta. Jos Ruka on vastuullisen matkailun edelläkävijä, Range Rover edustaa sitä samaa matkalla kohteeseen. Varsinainen seikkailu odottaa perillä. Kun auto on töpselissä, kuljettajan akut latautuvat Rukan upeassa luonnossa. Tuntuu siltä kuin olisi tullut kotiin. 

Range Roverin ja Rukan yhteistyö näkyy Rukan kylässä ja tapahtumissa monin eri tavoin. Jos olet kiinnostunut koeajosta, pyrimme järjestämään sen lomasi aikana tai viimeistään kotiin palattuasi, miten vain parhaiten haluat.

Jätä yhteystietosi

Koeaja Range Rover – uutuudet Rukan kylässä!  

Voit myös osallistua Range Rover -asiantuntijoiden järjestämiin koeajopäiviin Rukan kylässä hiihtolomaviikoilla 8-10 tiistaista torstaihin klo 10-17.

Range Rover
Vuokraa Land Rover Defender!

Ruka-Kuusamon vaihtelevat maisemat ja tieolosuhteet luovat otolliset olosuhteet Land Rover Defenderin monipuolisten ajo-ominaisuuksien testaamiselle.

Ajoneuvon vuokra-aika on arkisin ja viikonloppuisin klo 10:00 – 18:00. Yhden päivän vuokraus on kestoltaan kahdeksan tuntia, hinta on 200 €/vrk.

Land Rover Defender Ruka-Kuusamon maisemissa
Range Rover
Image
Ruka-Kuusamo icon Facebook
Land Rover Facebook
Image
Ruka-Kuusamo icon Instagram
Land Rover Instagram