rinteet

Luo oma Ruka-tili

Ota Rukasta kaikki irti! Luo itsellesi oma Ruka-tili.  

LIITY RUKAN KANTA-ASIAKKAAKSI JA OTA RUKA-TILI KÄYTTÖÖN!

Rukan kanta-asiakkaaksi liittyminen on helppoa ja maksutonta – kanta-asiakkaana saat käyttöösi Ruka-tilin, josta löydät:

  • kuukausittain vaihtuvat kanta-asiakasedut
  • tulevat ja menneet Ski-Inn majoitusvarauksesi
  • hissilippujen ja välinevuokrauksen verkkokaupan ostotapahtumasi
  • voit tarkistaa hissilipustasi Rukalle kauden aikana kertyneet laskupäiväsi sekä hissinoususi


Lisäksi saat kuukausittaisen kanta-asiakaskirjeen sähköpostiisi, josta löydät kuukauden kanta-asiakasedut kootusti. Viestimme kanta-asiakkaille myös ensikäden tietoa uutuuksista sekä tarjoamme mahdollisuuksia päästä vaikuttamaan alueen kehitykseen! 
 

Tammikuun aikana liittyneille uusille kanta-asiakkaille tarjoamme liittymisetuna -15% alennuksen välinevuokrauksesta!*

*Liittymisetu tulee hyödyntää 1.1.-10.2.2024 välisenä aikana alppihiihtoon tai lumilautailuun kohdistuviin välinevuokrauksiin. Välinevuokran tulee alkaa viimeistään 10.2.2024. Etu on hyödynnettävissä verkkokaupassa. Alennuskoodi toimitaan automaattisesti ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Helmikuussa tarjoamme kanta-asiakkaille vapaavalintaisen päähineen -30% alennuksella sekä laskulasit -20% alennuksella. Edut ovat voimassa 15.3.2024 saakka, joten liity heti. Tarkemmat tiedot kanta-asiakaseduista toimitetaan sähköpostiin ja ovat löydettävissä myös Ruka-tililtä.

Täytä alla oleva lomake ja liity Rukan kanta-asiakkaaksi!

Jos sinulla on jo Ruka-tili, kirjaudu täällä. Jos olet jo aiemmin liittynyt kanta-asiakkaaksi, mutta sinulla ei vielä ole Ruka-tiliä, luo tili täyttämällä alla oleva lomake.