Maastopyöräilijät Rukalla

Luo oma Ruka-tili

Ota Rukasta kaikki irti! Luo itsellesi oma Ruka-tili.  

LIITY RUKAN KANTA-ASIAKKAAKSI JA OTA RUKA-TILI KÄYTTÖÖN!

Rukan kanta-asiakkaaksi liittyminen on helppoa ja maksutonta – kanta-asiakkaana saat käyttöösi Ruka-tilin, josta löydät:

  • kuukausittain vaihtuvat kanta-asiakasedut
  • tulevat ja menneet Ski-Inn majoitusvarauksesi
  • hissilippujen ja välinevuokrauksen verkkokaupan ostotapahtumasi
  • voit tarkistaa hissilipustasi Rukalle kauden aikana kertyneet laskupäiväsi sekä hissinoususi


Lisäksi saat kuukausittaisen kanta-asiakaskirjeen sähköpostiisi, josta löydät kuukauden kanta-asiakasedut kootusti. Viestimme kanta-asiakkaille myös ensikäden tietoa uutuuksista sekä tarjoamme mahdollisuuksia päästä vaikuttamaan alueen kehitykseen!

Toukokuussa arvomme kanta-asiakkaiden kesken kaksi Ruka Bike Park -kausikorttia kesäkaudelle 2024! Liity kanta-asiakkaaksi ja olet automaattisesti mukana arvonnassa. Tarjoamme myös jalkineparin -20% alennuksella sekä vapaavalintaisen Peak Performancen tuotteen -40% alennuksella. Lisäksi Salomon-jalkineiden tai vähintään 50 euron arvosta muita Salomon-tuotteita ostaneille kaupan päälle ilmainen kenkäpussi. Edut ovat voimassa NUTS Karhunkierroksen aikana 23.-25.5.2024.

Täytä alla oleva lomake ja liity Rukan kanta-asiakkaaksi!

Jos sinulla on jo Ruka-tili, kirjaudu täällä. Jos olet jo aiemmin liittynyt kanta-asiakkaaksi, mutta sinulla ei vielä ole Ruka-tiliä, luo tili täyttämällä alla oleva lomake.