Ruka ski resort lapland

Ruka & Finnair Plus Avios

Rukalla ja Pyhällä voit maksaa majoitusta, hissilippuja ja vuokravälineitä Finnair Plus Avioksilla.

Osta palkintoseteleitä

Lunasta Finnair Plus Avioksillasi tai Aviosten ja rahan yhdistelmällä palkintoseteli

Rukalla ja Pyhällä Ski-Inn -hotellihuoneet sekä hissiliput ja vuokraamopalvelut ovat ostettavissa Finnair Plus Avioksilla lunastettavilla palkintoseteleillä. Lunasta palkintosetelit Finnair Shopissa, ota ne mukaasi tunturiin ja käytä niitä maksuvälineenä asiakaspalvelupisteissä.

 

 

Kuinka maksan majoituksen Avioksilla?

Majoituksen maksu tapahtuu tekemällä varaus puhelimitse suoraan vastaanottoon ja mainitsemalla, että kyseessä on Finnair Plus Avios -palkintoyöpyminen: 

Ski-Inn vastaanotto Rukalla: +358 10 382 5150.

Luovuta tulostettu palkintoseteli hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Palkintoseteliä ei voi käyttää verkkokaupassa.

Palkintoseteli oikeuttaa yhden yön yöpymiseen Rukalla RukaVillage30 hotellihuoneessa ja Pyhällä Hotelli Pyhätunturin kahden hengen hotellihuoneessa. Huomioithan, että korkean sesongin aikaan yöpymiseen vaaditaan kaksi palkintoseteliä.

2 palkintoseteliä (high season): 1.12. - 1.5.
1 palkintoseteli (low season): 2.5. - 30.11.

Kuinka maksan hissilippuja ja vuokravälineitä?

Kaupasta ostaessasi valitse 50€ palkintoseteli. Setelillä voit maksaa vuokraamossa hissilippuja sekä vuokravälineitä, maksu tapahtuu esittämällä palkintoseteli kassalla. Setelistä ei palauteta rahaa eikä siihen jää saldoa, vaan se on käytettävä kerralla.

 

Ansaitse Finnair Plus Avioksia majoittumalla hotellissa

Finnair Plus -jäsenenä voit ansaita Finnair Plus Avioksia yöpyessäsi Ski-Inn RukaVillagessa ja Hotelli Pyhätunturissa. Avioksia voit kerryttää majoittumalla Rukalla RukaVillage30 hotellihuoneessa ja Pyhällä Hotelli Pyhätunturin kahden hengen huoneessa

Miten ansaitsen Finnair Plus Avioksia?

Ansaitset Finnair Plus Avioksia yöpymällä niihin oikeuttavissa huoneissa. Lisääthän varausta tehdessäsi sanan ”Finnair” sekä jäsennumerosi kommenttikenttään ostoputken vaiheessa 3. Yhteenveto (esim. Finnair 123456789).

Ansaitset yöpymisistäsi pisteitä, vaikka et olisikaan ostanut lentolippua.

1-3 yötä = 350 Aviosta
4-5 yötä = 700 Aviosta
6 yötä tai enemmän = 1000 Aviosta

Huomioithan maksaessasi:

Maksettuasi ostoksen verkkopankissa odotathan, että selain palaa takaisin verkkokaupan sivustolle. Tällöin tieto maksusta tallentuu.

Mikäli verkkopankki-ikkuna sulkeutuu vahingossa ennen, kuin selain palaa verkkopalveluun, tilauksesi peruuntuu vaikka maksu olisi veloitettu. Jos näin pääsee käymään, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme: e-mail: myynti@ruka.fi, puh: +358 10 382 5222.

Huomioithan että Finnair Plus Avioksia on mahdollista saada ainoastaan verkkokaupassa tehtyjen varausten kautta.