Isä ja poika retkellä Oulangan kansallispuistossa

Kansallishuvipuiston persoonasi on:

Napero-Nieminen

Napero-Niemisille tarjolla on perheloma, jolla taaperokin viihtyy!

Me tiedämme, että lasten kanssa lomailu voi olla kompromissien tekemistä ja suunnitelmien vaihtamista lennosta, mutta Ruka-Kuusamo tarjoaa kivoja vaihtoehtoja moneen tekemiseen, oli kyseessä sitten plan A, plan B tai plan F…tutustu siis parhaimpiin lomatärppeihin lapsiperheelle!

Huvikyytiä kesäkelkalla

Village Express -maisemahissillä Rukan huipulle ja alas kesäkelkkarataa pitkin yhdessä lapsen kanssa.

Ruka Valleyn puolella kannattaa piipahtaa leikkipuistossa sekä pump track -radalla, jota taaperokin voi testata esim potkupyörällä. Isompien lasten kanssa voi pyöräilytaitoja petrata Ruka Bike Schoolissa.

Sateen sattuessa ehdoton valinta on Kuusamon Tropiikin kylpylä sekä Angry Birds Activity Park. 

Tapaa poro Rukalla
Makkaranpaistoa kansallispuistossa ja poronruokintaa

Kantorinkan kanssa pääsee pienellä patikoinnilla ihailemaan esimerkiksi Kiutakönkään kuohuja ja paistamaan makkarat Oulangan kansallispuistossa (tutustu esim. Könkään kuohun esteettömään reittiin tai Könkään keinoon (Kiutakönkäälle ja takaisin 2 km). Vai olisiko yhteinen poronruokinta hauska tapa aloittaa päivä?

Huvimajoja poreammeella

Ski-Inn -huoneistot Rukan kylässä ja Ruka Valleyssa ovat hyvällä sijainnilla reittien varressa ja leikkipaikkojen vieressä. Jos haluat extrayllätyksen lapsille, varaa huoneisto omalla poreammeella tai majoitu Holiday Club Kuusamon Tropiikissa!

Luonnonläheistä kesämökkitunnelmaa etsivälle suosittelemme mökkivarausta Ruka-Kuusamon kattavasta majoitusvalikoimasta.

MA ulkokuva kesä
Burgereita jokaiseen makuun

Rukan kylässä sijaitsevan Pisteen monipuoliselta listalta löytyy mm. burgerit ja korealaiset kukkakaaliwingsit, ja lapsille on oma leikkinurkkaus.

Ruka Valleyssa gondolin ala-asemalla sijaitsevassa Camp Kitchenissä lapset ovat tuttu näky, ja ravintola vakuuttaa ruokalistallaan ja palveluasenteellaan varmasti koko perheen. 

Lapset viihtyvät Camp Kitchenissä

Tsekkaa ainakin nämä perheille sopivat tapahtumat

Juhannus 20.-23.6.2024

Talonpöytä Fest 2024

Talonpöytä Fest 29.6.2024

Ruka Kuusamo river rafting

Ruka-Kuusamon kesän viikko-ohjelma

Mikä ihmeen kansallishuvipuisto?

Ruka-Kuusamossa yhdistyvät kansallismaisemat, upeat kansallispuistot ja hauskat huvit. Luonnonläheiset kansallishuvit on herätetty henkiin modernin perheen vaatimuksia ajatellen, joten koskenlasku hoituu tukin sijaan leppoisasti kumilautalla, ja pyörällä kurvataan kosiomatkojen sijaan Ruka Bike Parkin vauhdikkailla reiteillä.  

Tutustu ja testaa, millainen kansallishuvipuistopersoona juuri sinä olet!

Suomen ensimmäinen kansallishuvipuisto - Ruka-Kuusamo