Rukan kesäkelkkarata

Rukan kesäkelkkarata on vauhdikas tapa tutustua Rukaan kesällä. Nouse Village Express -tuolihissillä ylös tunturiin ja laske kelkalla alas! Toki voit myös matkustaa tuolihissillä molempiin suuntiin maisemia ihailemaan. Kesäkelkkarata on kilometrin mittainen teräksestä rakennettu rata, jossa ajetaan erikoisvalmisteisella kelkalla. Rata on täysin turvallinen ja jokainen voi laskea juuri haluamaansa vauhtia.

Huomioithan, että turvallisuussyistä kelkkarata on suljettu sateen aikana ja hissit ovat suljettuna kovalla tuulella. Kelkkarata pyritään avaamaan 1–2 tunnin sisällä sateen päättymisestä. Reaaliaikaiset aukioloajat näet kartasta linkin takaa.

Linkin hinnastoon ja lisätietoa sijainnista löydät kuvan alta.
Время
7.6.2024 - 22.9.2024 10:00 - 20:00
место
Rukatunturin huippu
Rinteet Seikkailu Lapset & Nuoret Vastuullinen

Tervetuloa kelkkailemaan!

Katso lippuhinnasto:

Hinnasto

Huomioithan, että turvallisuussyistä kelkkarata on suljettu sateen aikana ja hissit ovat suljettuna kovalla tuulella. Kelkkarata pyritään avaamaan 1–2 tunnin sisällä sateen päättymisestä.

Reaaliaikaiset aukioloajat näet kartasta:

Aukioloajat

 

Saapuminen

Kesäkelkkaradalle pääset Rukan Kylästä, PisteVuokraamon läheisyydessä sijaitsevalla Village Express -hissillä joka kuljettaa sinut tunturin huipulle radan lähtöpisteelle.

Liput kesäkelkkaan voit ostaa joko gondolin sekä Village Expressin ala-asemilla sijaitsevista lippuautomaateista tai PisteVuokraamon lipunmyyntipisteestä.

Voit myös halutessasi nousta gondolihissillä Saaruaan väliasemalle ja kävellä sieltä ylämäkeen kelkkaradan yläpäähän Rukan tornin viereen. Kävelymatkaan kannattaa varata aikaa noin 20 minuuttia.

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.