Rukan maisemahissit

Näe Ruka ja ympäröivät maisemat uudesta perspektiivistä tunturin ylittävän Village-2-Valley-maisemagondolin tai huipulle kuljettavan VillageExpress-tuolihissin kyydissä.

Katso tarkemmat tiedot kuvan alta.
Время
7.6.2024 - 22.9.2024 10:00 - 20:00
место
Hissi B, Village-2-Valley Maisemagondoli
Rinteet Vastuullinen
Kesä Ruka

Koe Suomen kaunein kunta yläilmoista käsin!

 

Gondoli

Gondolilla siirryt sujuvasti Rukan kylästä Ruka Valleyyn noin 9 minuutissa, tai jäät halutessasi yläasemalla pois Saaruan huipulla. Gondolin ala-asemat sijaitsevat keskellä Rukan kylää Eturinteiden alla sekä tunturin toisella puolella Ruka Valleyssa, Rosa & Rudolf Family Parkin sekä Ski-Inn RukaValleyn vieressä.

 

Gondolin kesän 2024 aukioloajat:

7.-16.6. klo 10-18.00

17.6.-22.9. klo 10-20.00

Huomioithan, että hissit voivat olla suljettuna esimerkiksi kovalla tuulella. Tarkistathan mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin täällä.

 

Tuolihissi

VillageExpress-tuolihissillä pääset nousemaan Rukan kylältä tunturin laelle, josta voit patikoida halutessasi esimerkiksi näyttävälle Juhannuskalliolle, tai laskea alas takaisin kylään kesäkelkkarataa pitkin.  

 

VillageExpress-hissin kesän 2024 aukioloajat:

7.-16.6. klo 10-18
17.6.-11.8. klo 10-20
12.8.-22.9. klo 10-18

Huomioithan, että hissit voivat olla suljettuna esimerkiksi kovalla tuulella. Tarkistathan mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin täällä.

 

Lippujen osto

Jalankulkijan liput ovat myynnissä kaikissa lipunmyyntipisteissä (talvisin PisteVuokraamo, Valley Vuokraamo, Vuosselinportin Vuokraamo) sekä Ski-Inn RukaVillagen ja RukaValleyn vastaanotoissa. Voit myös ostaa tulostettavan viivakoodilipun gondolin ala-asemilla sijaitsevista lippuautomaateista. Myös voimassaolevat hissiliput ja kausikortit oikeuttavat gondolin käyttöön.

Jalankulkijan hissilippujen hinnat

 

Gondoliin lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa

Village-2-Valley-maisemagondoliin on mahdollista nousta myös pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa liikkuen. Valleyn ala-asemalla esteetön luiska sijaitsee gondolin poistumisportilla. Rukan kylän puolella gondolin lähtöaseman edessä olevan portaikko täytyy kiertää suuntaamalla rinteiden puolella sijaitsevalle Piste-rakennuksen sisäänkäynnille. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa mielellään. 

Myös koirat ovat tervetulleita gondolin kyytiin.

Huom! Sääolojen vuoksi aukioloissa voi olla poikkeuksia. Tarkistathan mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin täällä.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä: