Työkaveria ei jätetä — työpaikalle

Inspiroiva ympäristö tekee ihmeitä kokouksille ja tiimipäiville. Rukan monipuoliset kokoustilat ja ympäröivä, upea luonto tarjoavat puitteet tehokkaalle ja mieleenpainuvalle työskentelylle vuoden ympäri. Suosittelemme mukaan myös virkistäviä aktiviteetteja, sekä tietysti pidempään viipymiseen majoituksen tunturin parhailta paikoilta. Tutustu kokoustiloihin, lisää mukaan aktiviteetteja tai valitse valmis kokouspaketti alta.

Image
Ruka-Kuusamo ikoni yökerhot drinkki punainen pyöreä
Ruoka ja juoma
Tulossa pian
Image
Ruka-Kuusamo pyöreä punainen ikoni Zipline
Aktiviteetit ja ruka-ranneke
Image
Ski-Inn
Ski-Inn majoitus
Image
Ruka-Kuusamo pyöreä punainen ikoni saunakiulu hyvinvointi
Saunat ja rentoutuminen
Tulossa pian

Kokoustilat kaiken kokoisille ryhmille:

Meeting room in RukaValley

RukaValleyn kokoustila

Koko: 12 hlö

Rukan uusin hotelli RukaValley tarjoaa 12 henkilön kokoustilat Rukan laakson puolella, aivan gondoliaseman vieressä. Tilassa on neuvottelupöytä, fläppitaulu sekä televisio. Hotellissa on myös erikokoisia huoneistoja majoitukseen sekä oma ravintola ja välinevuokraamo.
Ski-Inn RukaVillage

Hotelli RukaVillage

Koko: 40 hlö

Tunturin parhaalla paikalla, kaikkia palveluita. Tilan varustukseen kuuluu ilmainen langaton wlan, langallinen verkkoyhteys, videotykki, valkokangas sekä fläppitaulu. Kaikkien varusteiden käyttö ja tilan saattaminen haluttuun muotoon sisältyvät tilavuokraan.
MastonAitio Ski-Inn mökit

Muut tilat

Tilana voi toimia myös esimerkiksi tunnelmallinen MastonAition -mökki Itä-Rukalla tai pienelle ryhmälle viihtyisä Ski-Inn huoneisto. Järjestämme tilat vaivattomasti myös suuremmalle ryhmälle.
Image
Customer service
Ota yhteyttä RukaBooking
myynti@ruka.fi
+358 10 382 5222*
*Yritysnumeroon soittamisen hinta on matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Puheluhinta määräytyy soittajan puhelinliittymän liittymäsopimuksen perusteella. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.