Arctic Weekend

Tarjolla on kaikkea sitä, mitä talveen tarvitaan iästä, välineistä ja taitotasosta riippumatta. Tule osallistumaan työpajoihin, luentoihin ja leffanäytöksiin Arctic Weekend -iltamissa, tutustumaan kauden uutuuksiin sekä laskemaan Rukan legendaarisilla ensilumen rinteillä.

Viikonlopun aikana nautitaan tietysti myös tunnelmasta, sekä tavataan vanhoja ja uusia kavereita. Täydellinen tapa polkaista uusi kausi käyntiin!
Время
7.10.2022 - 8.10.2022
место
Rukan hiihtokeskus - Saaruan rinteet, Ravintola Piste
Isot tapahtumat Musiikki Rinteet Seikkailu
Arctic Weekend @ Ruka

Arctic Weekend avaa laskukauden Rukalla!

Arctic Weekend järjestetään ensimmäistä kertaa Rukalla. Päiväohjelma järjestetään Saaruan rinteillä ja iltamat Ravintola Pisteessä. Lisäksi DIY leffailta pidetään Hanki Baarissa.

Päiväohjelmiin voi osallistua hissilipulla. Arctic Weekend -iltamiin myydään kahden päivän lippuja sekä Haglöfs x Arctic Weekend viikonloppupaketteja. 

Tutustu tarkemmin esiintyjiin ja tapahtuman ohjelmaan osoitteessa arcticweekend.com.


Arctic Weekend -liput

1 päivän lippu pe tai la 23€
Sisältää sisäänpääsyn Arctic Weekendin ohjelmiin Ravintola Pisteessä perjantaina 7. tai lauantaina 8.10.2022, narikka 3€. Ikäraja: k-18

2 päivän lippu pe-la 46 €
Sisältää sisäänpääsyn Arctic Weekendin ohjelmiin Ravintola Pisteessä 7.-8.10.2022, narikat 2 x 3€. Ikäraja: k-18

Arctic Weekend x Haglöfs viikonloppu paketti 139€
Sisältää: Haglöfs LIM Mimic graphene -liivi, Haglöfs Maze -pipo, 2 päivän Arctic Weekend -liput Pisteeseen sis. narikat, 2 ruokaa valitsemaasi ravintolaan: Ruok Burger, Pizzeria Ruka tai Hanki Baari. Arvo yht. 289,90€

Osta liput


Päiväohjelma @ Saarua 7.-8.10.

Arctic Weekend 2022 tarjoaa laskukansalle todellista hemmottelua, sillä tapahtuman päiväohjelmassa pääsee testaamaan ja hankkimaan välineuutuuksia Suomen isoimmassa test centerissä sekä osallistumaan laskusessareihin ja workshoppeihin Rukan ensilumen rinteillä.

Haglöfs Village on Arctic Weekendin päiväohjelmien koti. Villagesta löytyy Suomen suurin test center sekä AW stage, jossa päivän mittaan kuullaan tulevan kauden fiiliksiä niin laskijoilta kuin tapahtuman kumppaneilta.

Master of Arctic Weekend sessareilla selvitetään ketkä ovat todellisia mestareita omalla osa-alueellaan! Riittää kun lasket paikan päällä sessareiden ollessa käynnissä ja olet mukana. Sessareilla palkitaan yksittäisiä suorituksia, sekä jokaisen sessarin lopuksi pääpalkinnon saa paras nainen ja mies. 

Haglöfs Village - perjantai 7.10.2022

Oikeaoppinen touring 
Haglöfs Outsider - Vapaalaskija Per Jonsson

Lumiankkurit ja köysilaskeutuminen 
IFMGA vuoristo-opas Fredrik Aspö

Kamat levällään? Vapaalaskurepun pakkaus
Haglöfs Outsider - lumilautailija Antti Autti

Rinteet ja Ruka Park - perjantai 7.10.2022

Master of Rails 

Master of Vert
presented by Technica & Blizzard

After ski @ Hanki Baari

Haglöfs Village - lauantai 8.10.2022

Oikeaoppinen touring 
Haglöfs Outsider - Vapaalaskija Per Jonsson

Lumiankkurit ja köysilaskeutuminen 
IFMGA vuoristo-opas Fredrik Aspö

Suunnittele täydellinen otsavalo 
presented by Lumise

Rinteet ja Ruka Park - lauantai 8.10.2022

Master of Style
presented by Burton

Master of Carving
presented by Gentemstick

Master of Vert
presented by Technica & Blizzard

POW lasku
presented by Protect Our Winters Finland

Lisätietoja päiväohjelmista


Iltamat @ Ravintola Piste 7.-8.10. klo 20-04

Iltamien tavoitteena on luoda moninainen ja inspiroiva kattaus laskulajeista kiinnostuneille. Iltamat yhdistää laskulajikulttuurin eri genret yhteen, joten jokaisella tapahtumassa vierailevalla on mahdollisuus inspiroitua juuri niistä hetkistä mitkä kokee itselleen tärkeäksi. 
Kattavien esitysten ja paneelikeskusteluiden lisäksi esitetään uusimpia leffaprojekteja sekä juhlistetaan alkavaa kautta iltabileissä. 

Iltamat alkavat klo 20.00 ja päättyvät klo 4.00. Ikäraja on 18 vuotta.

Katso iltamien tarkempi ohjelma


DIY leffailta @ Hanki Baari 8.10. klo 19-20

DIY on informatiivinen, usein lyhyt kuvaus jonkun asian suorittamiseksi tai rakentamiseksi itse. Arctic Weekendin DIY LEFFAILTA on kontribuutio juurikin tälle asenteelle ja omistautumiselle videoprojektien saralla. Ilman DIY leffojen tukemista ei lajikulttuuri kehittyisi ja monen lahjakkaan laskijan tai videontekijän mahdollisuus päästä näyttämään itselleen henkilökohtaisesti tärkeitä teoksia jäisi vähäiseksi.

DIY LEFFAILLAN projektit on valittu laskulaji genrejen eri puolilta. Arctic Weekend suporttaa niin freestyle kuin vapaalaskemiseen liittyviä DIY projekteja. Olivat ne sitten informatiivisia tai täyttä tykitystä!

Ilmainen sisäänpääsy. Avoin kaikenikäisille. 

Katso DIY leffaillan ohjelma


Majoitus- & hissilipputarjous 

Majoitu Ski-Inn -kohteessa Arctic Weekendin aikaan 7.-9.10. ja saat kolmen päivän hissiliput kahden päivän hinnalla.
Halutessasi voit saapua Ski-Inn majoitukseen jo torstai-iltana early check-in hintaan (etu 30% vuorokausihinnasta) – näin varmistat rinteisiin pääsyn ensimmäisten joukossa klo 9:30.

Ruka Ski-Inn-majoitukset on suunniteltu meille, jotka haluamme käyttää enemmän aikaa laskemiseen ja vähemmän kaikkeen muuhun.
Rinteet sekä palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja majoitus sisältää aina saunan, loppusiivouksen sekä liinavaatteet.

Arctic Weekend -majoituspakettiin valitset joko klassisen ja kompaktin RukaSuites huoneiston tai uudemman ja tilavan RukaVillage hotellihuoneen tai huoneiston. Valittavanasi on 4 erilaista ja -kokoista huoneistotyyppiä: RukaSuites43, RukaSuites55, RukaVillage60 tai hotellihuone RukaVillage30, joka sisältää myös aamiaisen.

Tarkastele ja varaa majoituksesi.
Huomioithan, että majoituspaketti on varattavissa vain tällä sivulla alla olevien linkkien kautta.