Skidi Disko @ Ruka

Tanssitaanko ihan skidisti? Huippusuosittu koko perheen tanssitapahtuma Skidi Disko sirkusteltassa Rukalla! Ohjelmassa on kaikin puolin kreisiä menoa, hassuja hahmoja, huimia esityksiä, sirkustyöpajoja ja diskoleikkejä.
Время
3.8.2022 - 3.8.2022 12:00 - 15:00
место
Rukan hiihtostadion, sirkusteltta
адрес

Hiihtostadionintie 3
93830 Rukatunturi
Финляндия

Musiikki Isot tapahtumat Lapset & Nuoret
Skidit Festarit

Skidi Disko tarjoaa musiikkimatkan lastensävelistä tämän päivän tinkimättömiin hitteihin. DJ:nä toimii diskojen isä, YleX:n musiikkipäällikkö, New Yorkista Ibitzalle bilekansaa tanssittanut DJ Orkidea. Tanssiope, musatähtien ja -tapahtumien koreografina toiminut Virpi Kurkihovi opettaa helppoja koko perheelle sopivia tanssiaskelia millä yllättää koko suku ja kaverit. MC Aino leikittää ja liekittää. Luvassa on hauska koko perheen diskoiluhetki, oikea irtiotto arjesta! 

Skidi Disko käynnisti vuonna 2016 lastendiskoboomin Suomessa tuodessaan maailmalta suosituksi tulleen konseptin koko perheen päivätansseista ykkösklubeilla. Diskoissa on esiintynyt artisteja Palefacesta Darudeen. Synnyinpaikka on yökerho Kuudes Linja Helsingin Kalliossa, mutta diskoiltu on myös Musiikkitalossa, Tavastialla, Flow Festivalilla ja Oulussa, johon lennätettiin maailman pienin disko.

Tapahtuma on suunnattu 3-10 vuotiaille perheineen. 
Liput alkaen 18 €.

Osta liput

          VOITA LIPPUPAKETTI KOKO PERHEEN ELÄMYSLOMAAN!

Poikien äidit arpoo hienon elämyspaketin Skidi Discoon ja Saarni Sirkukseen! Paketti sisältää neljän hengen neljän yön majoituksen Ski-Inn-huoneistossa sekä neljälippua Skidi Diskoon ja Saarni Sirkuksen näytökseen. Osallistu Facebookissa tai Instagramissa. Kilpailu on voimassa 11.7.2022 asti ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. (Facebook tai Instagram eivät ole osallisia arvonnassa.)