Vintek DH Cup #5 Ruka 2022

Alamäkipyöräilyn kiertueen finaalikisa käydään Rukan tunturimaisemissa Vintek DH-cupin viidennen osakilpailun myötä.
Время
29.7.2022 - 30.7.2022
место
Ruka BIke Park
Isot tapahtumat Urheilu
Kitka MTB

Vintek DH Cup

Kahtena edellisenä kautena Rukalla kisattiin lajin SM-kisat ja niistä saadun erinomaisen palautteen johdosta odotukset ovat kovat kutkuttavaan kauden päätökseen. Uusi kisarata tuo vielä oman mausteensa soppaan. 
Erittäin vauhdikasta seurattavaa siis luvassa myös yleisölle.

Vintek DH Cup on Suomessa järjestettävä usean osakilpailun sarja. Jokaisen osakilpailun eri luokissa pisteet jakautuvat pistetaulukon mukaisesti. Yhteispistetilanne päivitetään jokaisen osakilpailun jälkeen.

Vintek DH Cupin kilpailuissa ajetaan aika-ajo ja finaalilasku. Finaalilasku lasketaan käänteisessä järjestyksessä aika-ajon tulosten perusteella. Tulos määräytyy finaalilaskun perusteella.
 

Hinnat ja ilmoittautuminen

Osakilpailun osallistumismaksu on 25 €, jälki-ilmoittautuminen paikan päällä 50 €. 

Ilmoittaudu nyt


Säännöt

Avoimessa sarjassa ajetaan kaksi kilpailulaskua, joista parempi jää voimaan. Vintek DH Cupin kilpailujen virallisiin luokkiin osalistumien edellyttää, että kilpailijalla on Suomen Pyöräilyn myöntämä kilpailulisenssi.

Kilpailijat osallistuvat Cupin kilpailuihin omalla vastuullaan ja vastaavat itse aiheuttamistaan seuraamuksista. Kilpailuun osallistuminen edellyttää kilpailun säännöissä määriteltyjen suojavarusteiden käyttöä. 

Kilpailuluokat on määritelty Cupin säännöissä. 

Järjestäjä: Ruka Freeriders & SuomiDH


Hissilipputarjous kilpailijoille

Ruka tarjoaa Kitka Moutain Bike Weekendin kilpailijoille hissiliput tapahtuman ajaksi 27.-30.7. -15% alennuksella.  

Alennetun hissilipun voi lunastaa Pisteen vuokraamon lipunmyynnistä henkilö, joka on ennakkoon ilmoittautunut ja maksanut osallistumismaksun vähintään yhteen tapahtuman kilpailuun - Funduro Cup, DH Cup tai Rookie DH ja Ride & Climb Turbo Slalom.


Majoitustarjous

Majoitu Ski-Inn RukaVillage30, RukaSuites43 tai Aurinkorinne49 huoneistossa 4 yötä 3 yön hinnalla tapahtuman aikaan 27.-31.7.2022. Halutessasi voit ostaa majoitukseen myös lisäöitä.

Varaa majoitus Rukan myyntipalvelusta sähköpostitse myynti@ruka.fi. Tarjouksen saat ilmoittamalla koodin: Kitka.


Samaan aikaan tapahtuu: