Click here

Yritykset ja ryhmät Rukalla

Uskomatonta mutta totta; pikkujoulukausi lähenee! Varaa nyt ryhmällesi ikimuistoinen vierailu Rukalle Pisteen parempien pikkujoulujen merkeissä.

 

tutustu parempiin pikkujouluihin

Image
Click here
Yritysryhmät
Image
Click here
Koululaiset ja leirikoulu
Image
Click here
Päiväryhmät

Tervetuloa yhdessä lumen koordinaateille! Tarjoamme ryhmille houkuttelevia tarjouspaketteja unohtumattomia tilaisuuksia ja hetkiä varten.

Haluatko järjestää ryhmälle kokouksen, tiimikoulutuksen, rentouttavat pikkujoulut tai jonkin aivan muun tapahtuman? Lumen riemu on Rukalla rajaton ja tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Tutustu ryhmämatkailun vaihtoehtoihin ja upeisiin aktiviteetteihin, tai kysy suoraan meiltä apua valinnanvaikeuteen. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, joka sisältää majoituksen, hissiliput, herkulliset ruokailut ja mahdollisuuden nauttia tunturin parhaista puolista.

Ota yhteyttä meihin tai täytä tarjouspyyntölomake, niin räätälöimme juuri sinun ryhmällesi onnistuneen matkan Rukalle, joka jää mieleen:

 

Lähetä tarjouspyyntö

 

Ota yhteyttä RukaBooking:iin:

Image
Customer service
+358 10 382 5222
Image
Email
 myynti@ruka.fi
*Puhelu maksaa soittajalle 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.