Rosa&Rudolf Family Park

Koko perheen ja aloittelijoiden rinnealue kuudella taikamatolla, tubing-mäellä, leikkialueella ja taukotuvalla.
Время
9.10.2021 - 8.5.2022 9:30 - 19:00
место
Family Park rinnealue nro 22
Rinteet Lapset & Nuoret
FamilyPark

Rosa & Rudolf Family Park on Suomen suurin ja monipuolisin perheiden ja aloittelijoiden rinnealue. Family Parkissa nousut on tehty helpoiksi kuuden taikamaton voimin, rinteet ovat sopivan loivat ensimmäisten kurvien harjoitteluun ja alueella viihtyy myös ilman laskuvälineitä, siitä pitävät huolen tubing-mäki ja leikkialue. Tauolle ei tarvitse lähteä kauas, sillä Family Parkin valoisassa ja lämpimässä taukotuvassa voit syödä omia eväitä, avaralla aurinkoterassilla on mukava grillata makkarat ja viereinen Ski Bistro -ravintola on helppo koko perheen lounaspaikka.

Kokeile kaikkia laitteita

Rosa & Rudolf Family Parkissa on yhteensä kuusi taikamattohissiä, joiden pituudet ovat 20 m, 30 m, 50 m, 50 m, 80 m sekä 115 m.

Tubing-alueelta löytyy kourumainen mäki, jota lasketaan ilmatäytteisellä tubing-renkaalla. Tubing-renkaat ja kypärät ovat kaikkien vapaassa käytössä aluelipulla sekä hissilipulla.

Leikkialueelta löytyy mm. vaijeriliuku, linnupesäkeinu sekä kiipeilytelineillä ja liukumäellä varustettu leikkikenttä. Lisäksi Family Parkissa on pienillekin lapsille sopiva karuselli.

Laskettelijoille varatulta rinnealueelta löytyy pehmustettuja pujottelukeppejä sekä läpi laskettavia portteja.

Family Parkin lipputyypit

Voimassaolevalla hissilipulla Rosa & Rudolf Family Parkiin on vapaa pääsy, ilman hissilippua liikkuville sisäänpääsymaksu alueelle on 10 €/päivä. Alueelle pääsee myös Village-2-Valley-maisemagondoli + Rosa & Rudolf Family Park -yhteislipulla, jolla voi liikkua gondolilla koko päivän rinteiden aukioloajan mukaisesti (hinta 22,5 €/aikuinen, 18,5 € /lapsi 3–11 v tai seniori yli 65 v.) Jalankulkijana liikkuva huoltaja pääsee laskettelevan lapsen mukana Family Park -alueelle ilmaiseksi (1 huoltaja/lapsi). Laskuvälineillä liikkuvat huoltajat ja muut lapsen mukana tulevat aikuiset tarvitsevat Family Park -aluelipun tai voimassaolevan hissilipun.  

Family Parkin päivälippuja voit ostaa kaikista Rukan lipunmyyntipisteistä, joista lähin löytyy vastapäätä olevasta ValleyVuokraamosta

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät liikkuvat kaikissa hisseissä ja Rosa & Rudolf Family Parkissa ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa. Alle 6-vuotiaan lapsen tulee noutaa lipunmyyntipisteestä Rosa&Rudolf-hissilippu, jonka saa ilmaiseksi huoltajan voimassaolevaa Ruka- tai RukaPyhä-hissilippua (ei Family Parkin aluelippua) vastaan. Alle 3-vuotiaiden sisäänpääsy Family Parkiin on ilmainen.

 

Euroopan aluekehitysrahasto on tukenut Rosa & Rudolf Family Parkin rakentamista.

vipuvoimaa eulta