Verkkokaupan varaus- ja peruutusehdot 

Verkkokaupan asiakaspalvelu verkkokauppa@ruka.fi.

Kausikortti

Kausikorttiehtoihin liittyvissä asioissa sovellamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.

Huomaathan, että kausikortti on henkilökohtainen. Sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Mikäli kausikorttia käyttää joku muu kuin omistaja, peritään aina 150€ tarkastusmaksu.

Kausikortti on noudettava henkilökohtaisesti jostakin Rukakeskus Oy:n toimipisteestä (PisteVuokraamo, Vuosselinportin vuokraamo tai Valleyn vuokraamo).

Yrityskortti

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.  

Yrityskorttia ovat oikeutettuja käyttämään yrityksen/yhteisön edustajat ja henkilökunta sekä yhteisön lomamökin asukkaat.  Yrityskortti toimitetaan joko postitse tai sen voi noutaa jostakin Rukakeskus Oy:n toimipisteestä (PisteVuokraamo, Vuosselinportin vuokraamo tai RukaStore).

Tiedustelut yrityskortteihin liittyen RukaBooking, +358 10 382 5222myynti@ruka.fi.

Hiihtokoulu

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokoulujen palveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.

Oulu-Ruka Skibussi

Vastuullisena matkanjärjestäjänä: Pohjolan Matka Oy, tilausajot@pohjolanmatkat.fi, puh. 0201 303 553. Puhelujen hinnat 0201-alkuisiin numeroihin kiinteästä verkosta 8,28 snt/puh + 7 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17 snt/min. HUOM! Mahdolliset matkojen peruutukset ja muutokset tehdään em. vastuulliselle matkanjärjestäjälle.

Matkustajalla on oikeus peruuttaa maksettu matka ilman erityistä syytä lähtöä edeltävänänä päivänä klo 16:00 mennessä, jolloin pidätetään kuitenkin 7 euroa toimistokuluina. Edellä mainitun jälkeen peruutetusta matkasta suoritettua maksua ei palauteta.

Muilta osin noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja.

Hissiliput

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluja koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.

Huomaathan, että kaikki hissiliput ja kausikortit ovat henkilökohtaisia, yrityskorttia lukuunottamatta.

Vuokravälineet

1) Asiakas palauttaa vuokraamansa välineet siihen vuokraamoon mistä hän alunperin ne oli noutanutkin. 

2) Välineiden vaihto tai peruutus: Jo vuokrattuja välineitä ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force majeure ja sairaus-tapauksissa, eli Internet-nettivuokrausta koskevat samat ehdot kuin normaaliakin välinvuokrausta (SHKY toimitusehdot rinnepalveluille).

Henkilötietojen käyttö

Palvelun varaajan henkilötiedot lisätään Rukakeskus Oy:n markkinointirekisteriin, jonka kautta saat esimerkiksi saapumisohjeet kohteeseen ja muuta hyödyllistä tietoa koskien varaustasi. Tulet saamaan jatkossa sähköpostilla tai tekstiviestillä ajankohtaista asiaa liittyen mahdollisiin varauksiin, ovikoodeihin, markkinointiin ja viestintään. Tietojasi käsitellään Rukakeskus Oy:n rekisteriselosteen mukaisesti ja voit peruuttaa yllä mainitut suostumukset milloin tahansa. Tietoja ei luovuteta muuhun käyttöön. Lisätietoja täältä>

Paytrail-maksutapahtuma

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu 

Valitettavasti toistaiseksi Epassilla, Kulttuuri- ja virikeseteleillä sekä Finnair Plus -pisteillä voit maksaa vain paikan päällä. Tutustu vuokraamoihin ja lipunmyyntipisteisiin: Piste vuokraamoValleyn vuokraamoVuosselinportin vuokraamo.

Verkkokaupan maksutavat

Rukakeskus Oy:n verkkokaupassa hyväksymme

  • Credit tai Debit-korttimaksut (Visa, Mastercard, ApplePay, GooglePay)
  • Verkkopankkimaksut (Paytrail-palvelun kautta)
  • MobilePay-maksut (Huom! toistaiseksi teknisistä syistä pois käytöstä)

Verkkokaupan maksutapoja hallinnoi Rentle Payments ja maksutavat monipuolistuvat ja kehittyvät jatkuvasti. 

Hissilippujen ja välinevuokran maksaminen liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai -sovelluksilla

Meillä voit maksaa hissiliput ja välinevuokraukset alla mainituilla liikunta- / kulttuuriseteleillä. Huomioithan, että kaikki setelit ovat henkilökohtaisia ja kaikissa käyttämissäsi seteleissä tulee olla nimi selkeällä käsialalla kirjoitettuna. Liikunta- / kulttuuriseteleillä ei voi maksaa hissilippuja näköalahissiin tai kesäkelkkamäkeen kesällä (verottajan päätös). Henkilöllisyyden todentamiseksi seteleillä / -kortilla voi maksaa ostoksia vain kassalla (hissilipuissa kassahinta) eli ne eivät käy maksuvälineenä verkkokaupassa.

Hyväksymämme maksutavat:

  •         Smartum (liikuntasetelit ja Smartum Mobiilimaksu)
  •         Edenred Ticket Mind&Body
  •         Virikeseteli
  •         Epassi (entinen Sporttipassi)
  •         Tyky-Kuntoseteli
  •         Tyky-Online

Anna palautetta hiihtokeskuksen toiminnasta

Tästä linkistä voit antaa palautetta toiminnastamme.