Lapsi Rukan rinteillä

Kausikortit lähialueen 10-vuotiaille

Hei 10-vuotias, liity Rukan lumimonsterien seuraan!

Tarjoamme veloituksetta Ruka-Pyhä kausikortin talvikaudelle 2023–2024 kaikille vuonna 2013 syntyneille lapsille, joiden kotikunta on Kuusamo, Pelkosenniemi, Sodankylä, Kemijärvi tai Savukoski. Haluamme tämän avulla tukea nuoria lumen ja liikunnan pariin sekä kannustaa heitä aktiivisesti käyttämään lähikeskuksen palveluita. Kausikortilla voi lasketella Rukan ja Pyhän rinteillä veloituksetta koko hiihtokauden ajan. 

Ele on osa Rukan ja Pyhän laajennettua vastuullisuusohjelmaa, jonka aloitimme kaudella 2019–2020. Tulevina vuosina perinne jatkuu niin, että vuonna 2014 syntyneet saavat kausikortit kaudelle 2024-2025 ja niin edespäin.

Kuinka RukaPyhä-kausikortin voi lunastaa:

  • 10-vuotiaiden kausikortit voi lunastaa Rukalla PisteVuokraamon lipunmyynnistä ja Pyhällä Alavuokraamon lipunmyynnistä. Kausikortin lunastus on mahdollista koko hiihtokauden ajan lipunmyynnin aukioloaikojen puitteissa.
  • Lapsen tulee noutaa kausikortti vanhempansa tai muun huoltajansa kanssa. Lapsen on oltava mukana kausikorttia noudettaessa, jotta lapsi pystytään kuvaamaan kausikorttia varten.
  • Noudon yhteydessä lapsen henkilöllisyys (esim. Kela-kortti tai passi) sekä asuinpaikka pitää voida todentaa lipunmyynnin henkilökunnalle. Kausikortti ladataan KeyCardille. KeyCardin veloitus on 7 €, jos kortin lunastajalla ei ole sellaista ennestään.
  • Lapsen kotiosoite kerätään asiakasrekisteriimme kausikortin noudon yhteydessä.
  • Keräämme myös lapsen sotun kausikorttia noudettaessa verottajan vuoksi.
  • Muun ikäisille lapsille sekä aikuisille, joiden kotikunta Kuusamo, Pelkosenniemi, Sodankylä, Kemijärvi tai Savukoski, Ruka ja Pyhä myy kausikortit edullisempaan paikallishintaan.

Tervetuloa nauttimaan lumen riemuista Rukan rinteille! Jos laskettelu tai lumilautailu on ihan uusi laji, Rukan hiihtokoulu on hyvä paikka aloittaa harrastus.