Ryhmät & kokoukset

Ryhmämatka Lappiin on mukava piristys arkeen vuodenajasta riippumatta.

Valkeat hanget ja valoisat kesäyöt houkuttelevat Ruka-Kuusamoon. Laadukas majoitustarjonta, monipuoliset kokoustilat ja elämysten kirjo takaavat sen, että ryhmä- tai kokousmatka meillä on aina ikimuistoinen ja onnistunut kokemus.

200 päivää lunta

Meillä talvi on aina mukavan luminen. Moni asiakkaamme viihtyy rinteiden lisäksi myös Ruka-Kuusamon laduilla, jotka ovat käytettävissä yleensä marraskuusta huhtikuuhun. Talviselle retkelle pääsee mukavasti myös lumikenkäillen.

Moottorikelkkareitit avautuvat yleensä joulukuun alkupuolella, ja lumitilanteesta riippuen ajamisen riemua riittää huhtikuulle asti. Samoihin aikoihin tarjolla ovat myös koiravaljakkoajelut ja porotilavierailut sekä muut talviset ohjelmat.

Joulupukin mökillä voit vierailla myös kesäisin, sillä hänellä on kesämökki Kuusamossa – kuten monella muullakin kesävieraallamme!

Ruka-Kuusamon kesä yllättää iloisesti

Yhä useampi on jo tutustunut myös Kuusamon alueen monipuoliseen kesätarjontaan. Karhunkierroksella ja alueen lyhyemmillä vaellusreiteillä kulkee retkeilijöitä toukokuusta lokakuulle, ja retkeilyä voi toki jatkaa talveen asti lumikenkäillen.

Koskenlaskukausi alkaa toukokuun lopussa ja kestää pitkälle lokakuuhun. Ohjelmapalveluyritysten elämykselliset viikko-ohjelmat ovat voimassa kesäkuun alusta syyskuun loppuun. Heinäkuu on perheiden suosimaa loma-aikaa, jolloin Rukan kesäkelkkaradalla ja alueen retkireiteillä sekä muissa seikkailuissa riittää vilinää.

Ruskaretkeilijät valloittavat Rukan kylän ja Kuusamon päiväreitit syyskuussa. Kuusamon kalaisat joet Kitka, Oulanka ja Kuusinki vetävät kalastajia puoleensa koko kesäkalastuskauden 1.6.-31.8. ajan.

Luonto alkaa mökin ovelta

Meiltä löydät myös muutamia ”luonnonvoimia”, joita tullaan ihailemaan pitkienkin matkojen takaa. Yötöntä yötä (tai erittäin pitkää päivää) voi ihailla toukokuulta elokuulle. Revontulia voi puolestaan nähdä iltojen pimetessä syyskuulta huhtikuuhun.

Kaamoksesta ja pakkaskeleistä nautitaan marraskuulta helmi-maaliskuulle. Seikkailutarjontamme ja upeat eräleirimme takaavat yritys- ja kokousryhmillemme taatusti elämyksellisen vierailun.

Mukavia hetkiä pitkin päivää

Ulkoilun lisäksi tekemistä löytyy myös sisätiloista ja iltaisin. Erilaiset saunaelämykset ja hemmotteluhoidot ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Lukuisat ravintolamme tarjoavat paikallisista raaka-aineista taidolla valmistettuja herkkuja.

Alueen tapahtumatarjonta on runsasta ympäri vuoden. Tähtiesiintyjiä löytyy Ruka-Kuusamon ravintoloista eritoten talvikaudella ja ruskasesonkina.

Polar Night Light Festival valaisee Rukan kylän

Ruka-Kuusamon myyntipalvelut

Haluamme tehdä matkan järjestämisen mahdollisimman mukavaksi ja vaivattomaksi. Myyntipalveluistamme saatte kaikki tarvitsemamme palvelut - yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostilla! Tutustu myyntipalveluihimme alla.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ryhmällesi toimiva ohjelma!

Koskenlaskua Kitkajoella

Basecamp Oulanka

Активитеты
E-North Safaris

E-North Safaris

Активитеты
Ruka Adventures

Ruka Adventures

Активитеты
Moottorikelkkailu

Ruka Safaris

Активитеты
Rukapalvelu vie sinut moottorikelkkailemaan Kuusamon maisemiin

Rukapalvelu | Tailored Adventures

Активитеты

Salonki Travels

Другая услуга
Scandic Rukahovi

Scandic Rukahovi

Отель

Kokoustilat Ruka-Kuusamossa

Meiltä löydät kokoustilat pienestä ryhmästä isompaan konferenssiin! Kuusamolainen elämyskokous täydentyy kokouksen jälkeen pidetyllä safarilla tai ohjelmallisella teemaillanvietolla. Vietä vieraidesi kanssa ikimuistoinen kokous Ruka-Kuusamossa!

Adventure Apes

Активитеты
House of Northern Senses, talvimaisemia

House of Northern Senses

Отель

Isokenkäisten Klubi

Специальное размещение
Kuusamotalo

Kuusamotalo

Конференц-зал
Loma-Lopotti

Loma-Lopotti

Коттедж
Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki

Oivanki Outdoor Education Centre

Специальное размещение
Pohjolan Pirtti kesällä

Pohjolan Pirtti

Частный ресторан
Ravintola Peak

Ruka Peak - Boutique Hotel & Restaurant

Ресторан

Rukan Salonki Chalets & Villa Veskaranta

Коттедж

Salonki Travels

Другая услуга
Scandic Rukahovi

Scandic Rukahovi

Отель
Scandic Rukahovi kokouskeskus

Scandic Rukahovi Conferences

Конференц-зал
Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Отель Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Отель
RukaTonttu Ski-Inn huoneistot

Отель Rukatonttu

Отель
Ravintola Royal Ruka

Отель и ресторан Royal Ruka

Ресторан
Talonpöytä Kuusamo

Ресторан Talonpöytä Kuusamo - Ruka

Ресторан

Туристический центр Оуланка

Место для посещения