Freeski Spring Camp 2024

Tervetuloa Ruka Freeski Spring Campille – 2.-5.5.2024!
Tule mukaan laskemaan pehmeällä kevätlumella, oppimaan uusia temppuja taitotasosi mukaisessa ryhmässä, osallistumaan rentoihin kilpailuihin sekä saamaan uusia kavereita Freeskin parissa.
Время
2.5.2024 - 5.5.2024
место
Rukan rinnealue
Lapset & Nuoret Rinteet
Spring_Camp_2022_Iina_Niskanen_2

Tervetuloa Ruka Freeski Spring Campille 2.-5.5.2024! 

Spring Camp on tarkoitettu Freeski laskijoille, sukupuoleen tai toimintakykyyn katsomatta. Leirille voi osallistua yhtä lailla niin aloittelevat freeski laskijat (joilta onnistuu jo kääntyminen, jarruttaminen ja omatoiminen ankkuri- ja tuolihissin käyttö) kuten myös taitavammatkin, kilpailuissa aikaisemmin käyneet laskijat. Laskemisen lisäksi leiriohjelmassa on rentoa iltaohjelmaa, pelejä, kisoja sekä muuta hauskaa hyvällä porukalla.

Leiri on jaettu kahteen osaan: juniorileiriin sekä aikuisille suunnattuun leiriin. Juniorileirille otetaan ensimmäiset 40 ilmoittautunutta (min. 25 leiriläistä leirin toteutumiseen) ja aikuisten leirille 8 ilmoittautunutta (min. 5 leiriläistä leirin toteutumiseen).

 

Katso alta Ski Spring Campin ohjelma sekä lisätiedot ilmoittautumista varten.

Tervetuloa kevään isoimmalle freeski-leirille!


Lisätiedot:
Satu Järvelä / Bueno & co
040-5855 550
lumilautaleirit@gmail.com


Oikeudet muutoksiin pidetään. Mahdolliset Rukatunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.