Ruka Masto slopes Snow Valley

Taukopaikat Rukan rinnealueella

Pidä paussi laskemisesta, paista makkarat nuotiolla ja nauti kuppi kuumaa. Rukan rinteiltä löydät monta viihtyisää taukopaikkaa, jotka ovat avoinna rinteiden aukioloaikojen mukaisesti.

Avaa rinnekartta

 

Saarua

Saaruan taukotupa sijaitsee Saaruan ala-asemalla, P-paikan vieressä. Lämpimässä tuvassa on WC-tilat, takka sekä useampi pöytäryhmä eväiden syömistä varten. Taukotuvan edustalla on ulkoterassi, jossa on lisää pöytiä ja tulipaikka.

Ruka Park Club sijaitsee SaaruaExpress-hissin kyljessä, ja tilasta löytyy muun muassa pingispöydät, pelikonsolit ja kehonhuoltovälineet niihin hetkiin, kun haluaa pitää taukoa laskemisesta. Park Clubilla kuivaat hanskat kuivaustelineessä ja lataat kamerat sekä mobiililaitteet lukittavissa lokeroissa. Tilasta löytyy reilusti pöytiä sekä mikro, jossa lämmittää eväät. Vesipiste ja WC-tilat löytyvät muutaman askeleen päästä Saaruan taukotuvalta.

Saaruan kota sijaitsee SaaruaExpressin ja Village-2-Valley maisemagondolin ylä-aseman tuntumassa, Ruka Parkin vieressä. Tunnelmallisessa kodassa voit paistaa makkarat ja nauttia muut eväät.

 

Ruka Valley

Rosa & Rudolf Family Parkin taukotupa sijaitsee alhaalta katsottuna Family Parkin oikeassa reunassa, noin puolivälissä Family Parkin rinnettä. Taukotupa tarjoaa loistavan paikan lapsiperheille grillata, syödä eväitä ja samalla seurata Family Parkin hulinoita tuvan suurista ikkunoista. Sisällä on tulipaikka sekä pöytäryhmiä, isolla ulkoterassilla puolestaan toinen tulipaikka sekä tilaa nauttia kevätauringon säteistä. WC-tilat löydät Valleyn vuokraamon rinteen puoleisen sisäänkäynnin vierestä tai M-hissin ala-asemalta.

Rosa & Rudolf Family Parkin laavu ja nuotiopaikka sijaitsee rinteen alaosassa, Ski Bistron edustalla.

Tutustu myös lasten sisäleikkipaikkaan Kids'Clubiin, jonne on vapaa pääsy hissilipulla!

 

Vuosseli

Rudolf Seikkailureitin puolivälissä, poroaitauksen vieressä on nuotiopaikka, jossa pääsee samalla katselemaan porojen touhuja. Nuotiopaikan vieressä on puucee.

 

Masto

Maston taukotupa sijaitsee Mastonrinteiden ala-aseman sekä välirinteiden välissä, P-paikan vieressä. Lämpimässä tuvassa on WC-tilat, takka sekä useampi pöytäryhmä eväiden syömistä varten. Myös ulkona terassilla on tulipaikka.

Maston rinnealueella on kaksi tulipaikkaa: yksi Välirinteiden sompahissin ala-asemalla ja toinen, tykkymonsterien pesä, Tykkylaaksossa.

 

Eturinteet

Eturinteiden tulipaikan löydät Village Expressin ala-aseman vierestä. WC-tilat löytyvät Pisteen pohjakerroksesta.

Kelorinteiden yläosassa sijaitsee tunnelmallinen Kelon maisemalaavu. Nuotion ääressä on mukava ihailla Rukan hienoja auringonlaskuja. 

Kaikilta taukopaikoilta löytyvät polttopuut ja roska-astiat. Polttopuut ovat vapaasti käytettävissä. Kiitos että huolehdit roskat roskiin ja jätät taukopaikan siistiksi muille laskijoille.

Kahvilat ja ravintolat

Mukavaan rinnepäivään kuuluu munkkikaakao kahvilassa tai lounas jossain Rukan lukuisista rinneravintoloista.

Kaakao kaikilla herkuilla Camp Kitchenissä Ruka Valleyssa