Ruka Zipline

Tule liitelemään Rukan tunturien ylle! Vaijeriliukumme Rukan tunturin yllä on sinulle, joka rakastat vauhtia! Liuku on Suomen pisin yhtäjaksoinen liuku, 364 metriä pitkä.
Время
14.10.2022 - 7.5.2023
место
Rukatunturi
Seikkailu Rinteet
Ruka Zipline on avoinna ympäri vuoden!

Lähtö on Rukan huipulta, josta liu’utaan Saaruan huipulle Village-2-Valley -gondolin yläaseman viereen. Matkalla saat nauttia huikeista ja jylhistä tunturimaisemista. Tuulen humistessa korvissasi koet henkeäsalpaavan upeat maisemat edessäsi. Liitelet taivaalla, täysin turvallisesti.

Voit valita perinteisen liu’un, jossa liukumisasento on pystyssä, tai sitten voit liukua Supermiehen lailla ja kokea lentämisen tunteen! Superman-liu’ussa liu’utaan vaakatasossa. Molemmissa vaihtoehdoissa voit liukua yksin, tai kaverisi kanssa, sillä vaijereita on kaksi rinnakkain.

Eturinteiden Village Express-tuolihissillä noustaan ylös ja lähtöpaikka on saapumispaikan vieressä. Liukuminen päättyy ylägondoliaseman viereen ja gondolilla pääsee joko takaisin eturinteille tai sitten takarinteiden puolelle. Zipline-liput on myynnissä Rukan huipulta Ziplinen lähtöpaikalta.  Osta jalankulkijan menopaluu hissilippu täältä>

Ruka Zipline on avoinna ympäri vuoden. Liukuminen onnistuu helposti laskettelun ohessa. Painorajat vaijeriliukuun: min 30 kg, max 120 kg.

Hinnat: 

22 €/vaijeriliuku
32 €/Superman-liuku 

Voit maksaa vaijeriliu'un paikan päällä (kortti/käteinen). Meillä käy myös Smartum (kortti, seteli, pay), Eazybreak, Edenred ja ePassi.

Varaukset ja lisätiedot: Ari-Pekka Timlin, 040 541 6991. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Village Express -tuolihissi ja Village-2-Valley -gondoli ovat suljettuina kovalla tuulella ja ukonilmalla.