Ruka Zipline

Tule liitelemään Rukan tunturien ylle!

Lähtö on Rukan huipulta, josta liu’utaan 364 metriä Saaruan huipulle Village-2-Valley -gondolin yläaseman viereen. Matkalla saat nauttia upeista tunturimaisemista!
Время
14.10.2022 - 7.5.2023
место
Rukatunturi
Seikkailu Rinteet
Ruka Zipline on avoinna ympäri vuoden!

Liukumisvaihtoehtoja on kaksi: perinteinen, jossa liukumisasento on pystyssä, tai sitten voit liukua Supermiehen lailla ja kokea lentämisen tunteen, sillä Superman-liu’ussa liu’utaan vaakatasossa.

Näin pääset lähtöpaikalle:

Nouse eturinteiden Village Express-tuolihissillä ylös ja lähtöpaikka on hissikopin vieressä edessä vasemmalla. Liukuminen päättyy ylägondoliaseman viereen ja gondolilla pääsee kätevästi joko takaisin eturinteille tai sitten takarinteiden puolelle.

Zipline-liput ja hissiliput:

22 € / vaijeriliuku 
32 € / Superman liuku 

Pidätämme oikeuden muutoksiin - tarkista ajantasaiset hinnat aina nettisivuiltamme rukazipline.fi. Zipline-liput voit ostaa Rukan huipulta lähtöpaikalta tai sitten verkkokaupastamme. Mikäli sinulla ei ole hissilippua, voit ostaa jalankulkijan menopaluu-hissilipun Rukan lippuautomaateista tai lipunmyyntipisteistä.

Aukioloajat:

Pääsääntöisesti olemme auki joka päivä klo 12–18 mikäli sää sallii. Kova pakkanen tai tuuli voivat estää liukumisen. Näistä poikkeusaikatauluista ilmoitamme nettisivuillamme rukazipline.fi. Sivuilta löytyy myös lisätietoja ja verkkokauppa.

Painorajat vaijeriliukuun: min 30 kg, max 120 kg. Liuku soveltuu niin koululaisille kuin vanhemmillekin, kunhan vain painorajat täyttyvät.

Tervetuloa liukumaan!