Rukan Karaokekarnevaalit 2023

Karaoke raikaa jälleen Rukalla 29.-30.9.2023. Lisätietoja artisteista ja lipuista tulossa piakkoin!
Время
29.9.2023 - 30.9.2023
место
Ravintola Zone, Ravintola Piste ja Bar Ihku Ruka
Musiikki Isot tapahtumat
Rukan Karaokekarnevaalit 2022

Karaokekarnevaalien ohjelma 2023

Rukan Karaokekarnevaaleihin kuuluvat perinteisesti illan tähtiartistikeikat! Karaokekilpailun ohessa Zone, Ihku ja Piste tarjoavat mahtavan kattauksen suomalaisia eturivin artisteja.

Ravintola Zone

Artistit 2023: TBA

Ravintola Zone on auki asiakkaille klo 08.00- 04.00 aina, siis 365 päivänä vuodessa. Kylän legendaarisin karaoke viihdyttää joka ilta klo 19.00 alkaen. Tiheästi vierailevat bändit tanssittavat bilekansaa sesonkiaikaan useana päivänä viikossa. Ravintola Zone kutsuu viihtymään rennossa ympäristössä päivisin ja tarjoaa Rukan parhaimman bailupaikan yön tunneille! Grillikeittiö tarjoaa maistuvaa mahan täydeltä aamusta aina aamuyön tunneille asti.

Bar Ihku Ruka

Artistit 2023: TBA

Legendaarinen Ihku on karaokebaarin, yökerhon ja rinnebaarin verraton yhdistelmä joka takaa parhaan juhlatunnelman kaikelle kansalle. Meillä ei bileet eikä mahdollisuudet lopu kesken. Voit vaikkapa heittäytyä karaokestaraksi, tanssilattioiden travoltaksi tai viettää rauhallisempaa iltaa rinnebaarin puolella. Ihkussa kaikki paitsi tylsistyminen on mahdollista. Menevästä tunnelmasta vastaavat vaihtuvat huippu-deejiimme, vallattomat karaokevetäjämme sekä rento ja ammattitaitoinen ravintolahenkilökuntamme.

Varmista seurueellesi juhlien parhaat paikat ja tee pöytävaraus osoitteessa ruka@barihku.fi.

Ravintola Piste

Artistit 2023: TBA

Tervetuloa viihtymään rentoon tunnelmaan!

Liput 

Liput tulossa myyntiin piakkoin. 

Liput vaihdetaan rannekkeisiin Scandic Rukahovi hotellin aulassa. 
HUOM! Tapahtumapaikkoihin sisäänpääsy edellyttää, että lippu on vaihdettu rannekkeeseen, lippu yksin ei oikeuta sisäänpääsyyn. 

Ranneke sisältää eteispalvelumaksun. Rannekkeilla pääsee poistumaan ja palaamaan eri tapahtumapaikkoihin asiakasmäärien sen salliessa. Rannekkeella on sisäänpääsy klo 21.00 alkaen alkaviin tapahtumassa mukana oleviin ravintoloihin pe-la 29.-30.9.2023 (ravintola Piste, ravintola Zone ja Bar Ihku) ko. ravintolan anniskelupaikkojen mukaisesti. Jos siis haluaa nähdä jonkun tietyn artistin, kannattaa ravintolavalinta tehdä ajoissa, sillä kun paikka on täynnä pääsee sisään vain jonottamalla.

Pidä huolta rannekkeesta. Se kestää normaalin toiminnan, suihkun tms. Rikkoutunutta ranneketta EI vaihdeta uuteen. Rannekkeen tulla olla asetettuna ranteeseen asianmukaisesti ja nämä tarkastetaan tapahtumaravintoloiden ovilla. Sisäänpääsy voidaan evätä, jos ranneke on rikkoutunut tai väärin asetettu (esim löysä ja poistettavissa).

Ota osaa Rukan karaokekarnevaalien avoimiin mestaruuskilpailuihin!

Osallistu

Pidätämme oikeudet muutoksiin.