Kuusamo Nature Photo luontokuvafestivaali 2024

Maailman mittakaavassa klassikoksi nousseessa luontokuvatapahtumassa kuvaesityksiä, musiikkia ja näyttelyitä! Tapahtumapaikkoina Ruka, Kuusamotalo, Kuusamo-opisto ja Karhuntassu.
Время
13.9.2024 - 15.9.2024
место
Kuusamotalo ja Kuusamon upea luonto
адрес

Kaarlo Hännisen tie 2
93600 Kuusamo
Финляндия

Taide & Kulttuuri Seikkailu Kansallispuistot

Suomen merkittävin luontokuvatapahtuma Kuusamo Nature Photo kutsuu alan ammattilaisia ja harrastajia syksyn suureen spektaakkeliin!

Kuusamo Nature Photo on koonnut ihmisiä yhteen Kuusamon upean ruskan keskelle jo usean vuosikymmenen ajan. Kokonaisvaltaisia elämyksiä tarjoava tapahtumaviikonloppu levittäytyy ympäri Kuusamoa. Erilaiset tapahtumapaikat ja sisällöt vievät kohti luontoa. Kokonaisuus muodostuu mielenkiintoisista alan osaajien puheenvuoroista, näyttelyistä, elokuvista, musiikista, taiteesta ja työpajoista. Festivaalin ytimessä on yhä luonnosta ja luontokuvauksesta kiinnostuneiden kohtauspaikka.

 

Kuusamo Nature Photon luontokuvakilpailut

Kuusamo Nature Photo -luontokuvakilpailu koostuu kolmesta pääsarjasta: Hannu Hautala -sarja, Luonnon taidetta -sarja sekä Lasten ja nuorten Instagram -sarja. 

Kilpailu on avoin kaikille ja siihen voi osallistua myös aiemmin julkaistuilla kuvilla sekä kuvilla, joilla on osallistuttu muihin alan kilpailuihin niin koti- kuin ulkomailla.

Kilpailun eri sarjojen voittajat esitellään tapahtuman aikana. 

Tämän sivun kuva: Kauris/Tuomas Heinonen