Land Rover Discovery Sport Ruka-Kuusamon maisemissa

Ruka-Kuusamon viralliset kumppanit

Ruka-Kuusamon viralliset kumppanit ovat näkyvästi mukana Rukan kylässä ja tapahtumissa tarjoten asiakkaillemme etuja ja elämyksiä ympäri vuoden!

Range Rover Suomi

Range Rover -mallit ovat näkyvästi esillä Ruka-Kuusamon matkailualueella. Kuusamon alueen ainutkertainen luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavat upeat puitteet aktiiviselle elämäntavalle. Yhteistyön slogan ”Welcome home” kertoo matkailijoiden uskollisuudesta ja ihastumisesta Ruka-Kuusamon luontoon, ja monet tuntevatkin palaavansa kotiin. Myös Range Rover on näissä olosuhteissa kuin kotonaan.

Range Rover on mukana alueen tapahtumissa, mm. talven 2023-2024 hiihtolomaviikoilla on mahdollista koeajaa Range Roverin uusimpia malleja Rukan kylässä.  

Lue lisää

 

Range Rover

 

VoltNatura

VoltNatura ja Ruka-Kuusamon aktiviteetit sopivat yhtä luonnollisesti yhteen kuin liikunta ja hyvä olo. VoltNatura on kasvipohjainen geeli, joka rauhoittaa ja viilentää rasittuneita lihaksia ennen ja jälkeen urheilun. Luonnollisuutensa ansiosta se sopii käytettäväksi vaikka päivittäin juuri silloin, kun lihaksesi sitä kaipaavat. Ruka-Kuusamon alueella VoltNatura on aktiivisesti läsnä varmistamassa, että kaikki voivat nauttia luonnosta ja lomastaan mahdollisimman paljon. VoltNatura – Ja takaisin luontoon. 

Lue lisää

VoltNatura


Protect Our Winters Finland

​Ilmastonmuutos aiheuttaa vakavan uhan talvilajien tulevaisuudelle. Talvet lyhenevät ja lumi katoaa. Meistä jokainen voi onneksi vaikuttaa ilmastonmuutoksen torjumiseen. Protect Our Winters Finland aktivoi talviurheilun ystäviä ja talvilajien parissa toimivia yrityksiä pelastamaan talvemme toimimalla ilmastonmuutosta vastaan. Lisätietoja Protect Our Winters Finlandin toiminnasta: www.protectourwinters.fi. Tutustu myös POW:n ja Rukakeskuksen yhteistyössä tekemään Kestävästi Rukalle -sivustoon sekä Protect Our Winters Finlandin Facebook-sivuihin

Protect Our Winters Finland

Kiinnostaako kumppanuus Ruka-Kuusamon kanssa? 

Tiedustelut: Niina Kukka/Ruka-Kuusamo Matkailu ry, niina.kukka@rukakuusamo.fi, 0407728213.