Land Rover Discovery Sport Ruka-Kuusamon maisemissa

Ruka-Kuusamon viralliset kumppanit

Ruka-Kuusamon viralliset kumppanit ovat näkyvästi mukana Rukan kylässä ja tapahtumissa tarjoten asiakkaillemme etuja ja elämyksiä ympäri vuoden!

Land Rover Suomi

Land Rover mallit ja etenkin Land Rover Defender ovat näkyvästi esillä Ruka-Kuusamon matkailualueella. Kuusamon alueen ainutkertainen luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavat upeat puitteet aktiiviselle elämäntavalle. Yhteistyön slogan ”Welcome home” kertoo matkailijoiden uskollisuudesta ja ihastumisesta Ruka-Kuusamon luontoon, ja monet tuntevatkin palaavansa kotiin. Myös Land Rover on näissä olosuhteissa kuin kotonaan.

Land Rover on mukana alueen tapahtumissa, mm. talven 2022-2023 hiihtolomaviikoilla on mahdollista koeajaa Land Roverin uusimpia malleja Rukan kylässä.  

Lue lisää

 

Land Rover - Above and beyond

 

VoltNatura

VoltNatura ja Rukan aktiviteetit sopivat yhtä luonnollisesti yhteen kuin liikunta ja hyvä olo. VoltNatura on uusi kasvipohjainen geeli, joka rauhoittaa ja viilentää rasittuneita lihaksia. Luonnollisuutensa ansiosta se sopii käytettäväksi vaikka päivittäin juuri silloin, kun lihaksesi sitä kaipaavat. Rukan alueella VoltNatura on aktiivisesti läsnä varmistamassa, että kaikki voivat nauttia luonnosta ja lomastaan mahdollisimman paljon. VoltNatura – Ja takaisin luontoon.

Lue lisää

VoltNatura

Oatly

Oatly valtaa Rukan rinteet ja Rukan kylän kevättalvella 2022-2023. Oatly on maailman suurin kaurajuomayritys, joka jo yli 25 vuoden ajan on keskittynyt kehittämään asiantuntemustaan kaurasta: superviljasta, jonka synnynnäiset ominaisuudet myötävaikuttavat sekä kestävyyteen että ihmisten terveyteen.

Luvassa on hauskoja tempauksia (välillä yllättävissäkin yhteyksissä), unohtamatta kuitenkaan sitä tärkeintä, eli kasvipohjaisemman maailman edistämistä, yksi kaurakaakao tai kauralatte kerrallaan.

Lue lisää

 

Oatly logo

 

Protect Our Winters Finland

​Ilmastonmuutos aiheuttaa vakavan uhan talvilajien tulevaisuudelle. Talvet lyhenevät ja lumi katoaa. Meistä jokainen voi onneksi vaikuttaa ilmastonmuutoksen torjumiseen. Protect Our Winters Finland aktivoi talviurheilun ystäviä ja talvilajien parissa toimivia yrityksiä pelastamaan talvemme toimimalla ilmastonmuutosta vastaan. Lisätietoja Protect Our Winters Finlandin toiminnasta: www.protectourwinters.fi. Tutustu myös Protect Our Winters Finlandin Facebook-sivuihin

Protect Our Winters Finland

Kiinnostaako kumppanuus Ruka-Kuusamon kanssa? 

Tiedustelut: Mats Lindfors/Ruka-Kuusamo Matkailu ry, mats.lindfors@rukakuusamo.fi, 0400 747356.