Avantouintia Rukatontussa

Työpaikat Ruka-Kuusamossa

 

 

Meillä löytyy töitä tekijöille, tervetuloa!

Työnteko tunturissa on monelle meistä elämän suola tai jopa se ainoa oikea tapa nauttia Suomen luonnosta ja sen suomista harrastusmahdollisuuksista.

Tutustu tarjontaan ja hae heti!

Työhakemukset kannattaa lähettää hyvissä ajoin, vaikka työvoiman tarve on suurin luonnollisestikin talven kiireisimpien sesonkien (joulu-uusivuosi ja hiihtolomat-pääsiäinen) sekä heinäkuun aikaan. 

Olemme koonneet sinulle muhkean tietopaketin liittyen työnhakuun, asumiseen ja opiskeluun Kuusamossa. Tutustu myös Koordinaatit-blogimme tarinoihin elämästä ja ihmisistä Ruka-Kuusamossa. Tervetuloa lumen ja luonnon koordinaateille! 

Hissihenkilöstöä työssään Rukalla
Maan pinnalla - asuminen ja työskentely Kuusamossa

Maan pinnalla on kokoelma paikallisten kertomia tarinoita siitä, millaista täällä on asua ja työskennellä. Sivustolta löydät myös kaikki alueen avoimet työpaikat ja pääset alkuun oman unelmasi toteuttamisessa.

Meillä on jatkuvasti avoinna uusia työpaikkoja

Avoinna oleviin työpaikkoihin hakemisen lisäksi voit kokeilla myös lähettää avoimen työhakemuksen sinua kiinnostavalle työnantajalle. Tutustu Ruka-Kuusamon yrityksiin Palvelut-osion kautta.

Ruka-Kuusamo Matkailu hakee matkailuneuvojaa extraamaan kesäksi Ruka Infoon!

Pidätkö työstä asiakkaiden parissa ja tunnet Ruka-Kuusamo alueen kuin omat taskusi? Tämän lisäksi sytyt matkailuneuvojen kertomisesta ja haaveilet löytäväsi kesätyön, jolta riittää aikaa myös Ruka-Kuusamon luonnossa samoiluun?

Etsimme Ruka Infoon kesätyöntekijää, joka työssään avustaa matkailuneuvojia sekä ohjaa kerran viikossa viikko-ohjelmaa seudulla vieraileville Rukan kylässä. Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää Ruka-Kuusamo-alueen tuntemusta sekä vähintään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito ja esimerkiksi some-osaaminen ovat suuri etu! 

Työnantajasi toimii Ruka-Kuusamo Matkailu ry, joka edustaa alueen matkailutoimialaa. Yhdistyksemme tarkoituksena on kehittää Ruka-Kuusamon matkailualueella toimivien yritysten toimintaympäristöä, lisätä alueen kansainvälistä ja kansallista vetovoimaisuutta ja tunnettavuutta sekä kasvattaa matkailusta saatavaa tuloa ja työllisyyttä siten, että matkailuyritysten edut otetaan huomioon kestävällä tavalla. Visiomme on olla Suomen suosituin ympärivuotinen lomakohde.

Työaika tehtävässä on keskimäärin 30 tuntia / 3 viikkoa, palkkaus MaRaVa Tes, palkkaryhmä 4. Työsuhde on määräaikainen 1.6.2023 eteenpäin syksyyn 2023 saakka. Työsuhteen päättymispäivä sovitaan erikseen. Työt painottuvat erityisesti kesä- ja elokuun alkuun.

Toimita hakemuksesi viimeistään 23.4.2023 osoitteeseen henriikka.louna@rukakuusamo.fi. Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli sinulla on käytössäsi kesätyöseteli. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuprosessin aikana. Lisätietoja saat samasta osoitteesta.

Rukan hiihtokeskus

Rinnetoiminta, majoituspalvelut, myynti, markkinointi ja Rukan hiihtokoulu.

Rukan hiihtokeskuksen työpaikat

Riipinen Restaurants

Ravintolatyöt tunturissa ympäri vuoden.

Riipinen Restaurantsin työpaikat

Noho Partners

Ravintolatyöt talvikaudella.

Nohon työpaikat

Barona

Vuokratyö, määräaikaiset työsuhteet ja vakituiset työpaikat. Käytä hakusanaa Ruka tai Kuusamo!

Baronan työpaikat

Duunitori

Vapaat työpaikat Kuusamossa. Valitse sijainniksi Kuusamo.

Duunitorin työpaikat

Kuusamon kaupunki ja Naturpolis työllistävät

Tutustu Kuusamon kaupungin työtarjontaan tai jätä avoin hakemus sijaisuuksiin. Myös Kuusamon kaupungin ja Taivalkosken kunnan omistama elinkeinojen kehittämisyhtiö Naturpolis tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä alueellisissa ja toimialakohtaisissa hankkeissa. 

Nainen hiihtää järven jäällä, Rukan valot taustalla

Henkilökunnan asuminen ja edut

Suosittelemme selvittämään majoitusmahdollisuudet etukäteen, sillä asunnoista on ajoittain pulaa varsinkin Rukan alueella. Osa työnantajista tarjoaa yhteismajoitusta. Kuusamon Vuokratalot ja alueen kiinteistönvälittäjät vuokraavat asuntoja lyhyt- ja pitkäaikaisesti. Käytettävissäsi on myös Facebook-ryhmä Ruka-Kuusamon vuokra-asunnot. Rukalla liikkuu talvikaudella SkiBus, joten yksi vaihtoehto on pyrkiä löytämään vuokramökki SkiBus-reitin varrella. 

Joihinkin työsuhteisiin sisältyy esimerkiksi kausikortti Rukan rinteillä. Rukan alueella on tarjolla tiettyjä henkilökunta-alennuksia pelillisesti toteutettuun perehdytykseen osallistuneille työntekijöille. 

Asiakaspalvelua Iisakki Villagessa, Ruka-Kuusamo

Kouluttaudu ammattiin Kuusamossa

Kainuun ammattiopiston (KAO) Kuusamon toimipisteessä voit opiskella vaikkapa matkailu- ja ravitsemisalan tutkinnon tai lyhytkoulutuksia. Koillis-Suomen Aikuiskoulutuksen (KSAK) erä- ja luonto-oppaan koulutuskokonaisuus antaa hyvät eväät oppaana toimimiseen. Kuusamo-opistossa voit syventää osaamistasi kansanopiston, kansalaisopiston tai kesäyliopiston avulla. 

Kuusamon kaupungin palvelut

Kuusamon kaupunki tarjoaa kuntalaisille runsaasti jokapäiväiseen elämään liittyviä palveluja. Kuusamon keskustasta löytyy monipuolinen liikuntakeskus uima- ja jäähalleineen, kirjaston ja Kuusamotalon runsas kulttuuritarjonta ilahduttavat, ja terveyskeskus hoitaa terveyteen ja sairastamiseen liittyvät tilanteet. 

kuusamo.fi

Päivähoito Kuusamossa

Kuusamon kaupungin päiväkodit ovat avoinna ma-pe klo 6:30-17:30, mukaan lukien Rukan päiväkoti. Ympärivuorokautista hoitoa tarjoaa Maaseläntien Vuorokoti Kuusamon keskustassa.

Kuusamon päiväkodit

Sinua saattaisi kiinnostaa myös: