Koskenlasku on koko perheen elämys! Kuva Jani Kärppä

Kesän seikkailut perheille

Ruka-Kuusamo on upea kohde perhelomalle kesällä!

Melkeinpä kaikki alueen kesäiset aktiviteetit soveltuvat myös lapsille. Monipuoliset päiväretkireitit upeassa Oulangan kansallispuistossa, koskenlasku, Rukan kesäkelkkarata ja vesipuisto ovat ohittamattomia elämyksiä.

Rukan alueen pyöräilyreittejä on kehitetty valtavasti ja Ruka Bike Parkista löytyy runsaasti lapsille ja aloittelijoille sopivaa poljettavaa.

Rukan alueelta löytyy useita leikkipuistoja ja tarjolla on myös runsaasti maksutonta tekemistä. Tapahtumat ja aktiviteetit löydät Tapahtumakalenterista.

Lapsiperheiden ohittamattomat elämykset

Lapsiperheille sopivat retkeilyreitit kesällä

Kesän hauskin kansallishuvipuisto

Ruka-Kuusamossa yhdistyvät kansallismaisemat, upeat kansallispuistot ja hauskat huvit. Luonnonläheiset kansallishuvit on herätetty henkiin modernin perheen vaatimuksia ajatellen, joten koskenlasku hoituu tukin sijaan leppoisasti kumilautalla, ja pyörällä kurvataan kosiomatkojen sijaan Ruka Bike Parkin vauhdikkailla reiteillä.  

Tutustu ja testaa, millainen kansallishuvipuistopersoona juuri sinä olet!

Suomen ensimmäinen kansallishuvipuisto - Ruka-Kuusamo

Perheloma kotimaassa eritoten maata pitkin matkaillen on myös vastuullinen valinta, jolla edistetään kotimaan matkailun kehitystä ja tuetaan pienten perhematkailuyritysten toimintaa. Kotimaa hienoine matkailukohteineen ja upeine maisemineen tulee lapsille tutuksi jo pienestä pitäen. Ulkomaan perheloma on toki houkutteleva ja eksoottinen elämys, mutta Suomestakin löytyy paljon ikimuistoista koettavaa – tutustu ja ihastu!

Varaa majoitus helposti!

Ruka-Kuusamon Majoitushausta näet kätevästi vapaana olevat majoituskohteet hintoineen haluamallesi ajalle.