Rukan Village-2-Valley maisemagondoli

Näe Ruka uudesta perspektiivistä tunturin ylittävän maisemagondolin kyydissä. Gondolilla siirryt sujuvasti Rukan kylästä Ruka Valleyyn noin 9 minuutissa. 
Время
9.6.2023 - 24.9.2023 10:00 - 18:00
место
Hissi B, Village-2-Valley Maisemagondoli
Rinteet Vastuullinen
Ruka Village-2-Valley gondoli ruska

Koe Suomen kaunein kunta yläilmoista käsin! Gondolin ala-asemat sijaitsevat keskellä Rukan kylää Eturinteiden alla sekä tunturin toisella puolella Ruka Valleyssa, Rosa & Rudolf Family Parkin sekä Ski-Inn Hotelli RukaValleyn vieressä. Yläasema sijaitsee Saaruan huipulla.

Kesän 2023 aukioloajat:

9.–18.6. klo 10.00–18.00
19.6.–24.9. klo 10.00–20.00
25.–28.9. Suljettu
29.–30.9. klo 10.00–20.00
1.–5.10. Suljettu

Huomioithan, että gondoli voi olla suljettuna esimerkiksi kovalla tuulella. Tarkistathan mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin täällä.

Lippujen osto

Jalankulkijan liput ovat myynnissä kaikissa lipunmyyntipisteissä (kesäisin PisteVuokraamo, talvisin lisäksi Valley Vuokraamo, Vuosselinportin Vuokraamo) sekä Ski-Inn hotelli RukaVillagen ja RukaValleyn vastaanotoissa. Voit myös ostaa tulostettavan viivakoodilipun gondolin ala-asemilla sijaitsevista lippuautomaateista. Myös voimassaolevat hissiliput ja kausikortit oikeuttavat gondolin käyttöön.

Jalankulkijalipulla pääset myös Rukan huipulle Rukan kylästä lähtevällä VillageExpress-tuolihissillä hissin aukioloaikojen mukaisesti. 

Jalankulkijan hissilippujen hinnat

Gondoliin lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa

Village-2-Valley gondoliin on mahdollista nousta myös pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa liikkuen. Valleyn ala-asemalla esteetön luiska sijaitsee gondolin poistumisportilla. Rukan kylän puolella gondolin lähtöaseman edessä olevan portaikko täytyy kiertää suuntaamalla rinteiden puolella sijaitsevalle Piste-rakennuksen sisäänkäynnille. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa mielellään. 

Myös koirat ovat tervetulleita gondolin kyytiin.

Tarkennus aukioloaikoihin: Talvikaudella gondoli on laskijoiden hyödynnettävissä perjantaisin yömäessä klo 23 saakka, muina iltoina laskettelijat pääsevät gondolilla rinteeseen klo 19 saakka, rattikelkkailijoiden ja jalankulkijoiden käytössä gondoli on klo 19:30–21:30 ja siitä eteenpäin iltaisin ainoastaan jalankulkijakäytössä, jolloin gondolin ovet aukeavat vain ala-asemilla.

Huom! Sääolojen vuoksi aukioloissa voi olla poikkeuksia. Tarkistathan mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin täällä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä: