Rukan Village-2-Valley maisemagondoli

Kesäkauden 2022 aukioloajat: 10.6.–19.6.2022 klo 10.00-18.00 ja 20.6.–25.9.2022 klo 10.00-20.00.

Näe ja koe Ruka uudesta perspektiivistä hyppäämällä tunturin ylittävän maisemagondolin kyytiin ja ihastele kauniita maisemia Rukan kylään sekä Rukan laaksoon. Gondolin kyydissä siirryt sujuvasti Rukan kylästä Ruka Valleyyn noin 9 minuutissa. 
Время
10.6.2022 - 25.9.2022 10:00 - 20:00
место
Hissi B, Village-2-Valley Maisemagondoli
Rinteet
Village-2-Valley gondoli Ruka Village kesä

Koe Suomen kaunein kunta yläilmoista käsin! Gondolin ala-asemat sijaitsevat keskellä Rukan kylää Eturinteiden alla sekä tunturin toisella puolella Ruka Valleyssa, Rosa & Rudolf Family Parkin sekä Ski-Inn Hotelli RukaValleyn vieressä. Yläasema sijaitsee Saaruan huipulla.

Huomioithan, että gondoli voi olla suljettuna esimerkiksi kovalla tuulella. Tarkistathan mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin täällä.

Voit ostaa jalankulkijaliput kätevästi verkkokaupasta Keycardille (kertanousu tai meno-paluu). Voit myös ostaa tulostettavan viivakoodilipun gondolin ala-asemilla sijaitsevista lippuautomaateista.  Jalankulkijoiden lippuja on myynnissä myös kaikissa lipunmyyntipisteissä (PisteVuokraamo, Valley Vuokraamo, Vuosselinportin Vuokraamo) sekä Ski-Inn hotelli RukaVillagen ja RukaValleyn vastaanotoissa.

Jalankulkijalipulla pääset myös Rukan huipulle Rukan kylästä lähtevällä VillageExpress-tuolihissillä hissin aukioloaikojen mukaisesti.  Gondolin kanta-asiakkaille on myynnissä myös jalankulkijan kausikortti, jolla matkustat gondolin sekä VillageExpressin kyydissä rajattomasti koko talvikauden ajan. 

Gondoliin lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa

Village-2-Valley gondoliin on mahdollista nousta myös pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa liikkuen. Valleyn ala-asemalla esteetön luiska sijaitsee gondolin poistumisportilla. Rukan kylän puolella gondolin lähtöaseman edessä olevan portaikko täytyy kiertää suuntaamalla rinteiden puolella sijaitsevalle Piste-rakennuksen sisäänkäynnille. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa mielellään. 

Myös koirat ovat tervetulleita gondolin kyytiin.

Tarkennus aukioloaikoihin: Talvikaudella gondoli on laskijoiden hyödynnettävissä perjantaisin yömäessä klo 23 saakka, muina iltoina laskettelijat pääsevät gondolilla rinteeseen klo 19 saakka, rattikelkkailijoiden ja jalankulkijoiden käytössä gondoli on klo 19:30–21:30 ja siitä eteenpäin iltaisin ainoastaan jalankulkijakäytössä, jolloin gondolin ovet aukeavat vain ala-asemilla.

 

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä: