Rukan vaunualue

Ruka Caravan

Rukan hiihtokeskuksen matkailuvaunualue

Tutustu paikkakarttaan

Tervetuloa nauttimaan Rukan ja Kuusamon luonnosta Rukan matkailuvaunualueelle. Matkailuvaunualueelta on mahdollista varata vuorokausipaikkoja sekä kausipaikkoja, jotka molemmat voi varata netin kautta.

Täysin uudistunut Rukan matkailuvaunualue sijaitsee Maston rinteiden juurella. Vaunupaikkoja alueella on 150 ja huoltorakennuksessa nykyvaatimuksia vastaavat saunat, peseytymis- ja wc-tilat sekä ruuanlaittomahdollisuus. Pyykinhuoltoon on varattu pyykkikoneet ja kuivausrummut. Muut huoltorakennuksen palvelut ovat paikan varanneiden käytettävissä. Huomioithan että yksittäisen paikan pituus on kahdeksan metriä ja alueella ei ole läpiajopaikkoja.

Huomioithan, että Ruka kasvaa ja kehittyy, minkä vuoksi alueella rakennetaan uutta. Pyrimme huomioimaan asiakkaamme, mutta melu- ja maisemahaitat ovat mahdollisia. Lue lisää Maston alueen uudistamisesta

Vuorokausi- ja viikkopaikat

Majoitusvuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12. Alueella on käytössä ovikoodijärjestelmä, jonka avulla pääsee alueelle ja huoltorakennukseen. Varauskohtainen koodi ja paikkanumero ilmoitetaan tekstiviestillä tulopäivän aamuna. Älä luovuta koodia ulkopuolisille. Erillistä ilmoittautumista vastaanotossa ei vaadita. 

Varaathan paikkasi ajoissa, sillä etenkin sesonkiajat myydään loppuun nopeasti. Vuorokausi- ja viikkopaikkojen varaukset vain allaolevan linkin kautta. Paikat sijaitsevat sorahiekkakentällä eri puolilla vaunualuetta, ja paikkaa ei voi erikseen valita. Useamman paikan varauksille emme voi taata vierekkäisiä paikkoja. Tutustu vuorokausipaikkojen varaus- ja peruutusehtoihin.

RukaCaravan -alueella vuorokausi- ja viikkopaikkojen hintaan sisältyy:

  • sähkö ja henkilömaksut
  • saunojen käyttö yleisillä saunavuoroilla (naisten ja miesten saunat erikseen)
  • huoltorakennuksen palvelut

 

Varaa vuorokausi- tai viikkopaikka

Kesän 2024 ja talven 2024-2025 vuorokausipaikkojen myynti avataan kevään aikana.

HINNASTO

Ajanjakso Hinta / Vuorokausi Hinta / Vuorokausi (SF-kortilla) Viikkohinta
1.10.2023-30.4.2024 63€ 57€ 360€

Kesä- ja talvikausipaikat

Matkailuvaunualueelta voi varata kausipaikan joko kesä- tai talvikaudelle. Kausipaikkojen myynti tapahtuu netin kautta, tai mikäli paikka halutaan maksaa laskulla, voi sen myös varata myyntipalvelusta: myynti@ruka.fi. 

Mikäli varaus on tehty myyntipalvelun kautta, ja maksutavaksi on valittu lasku, erääntyy kausipaikka maksettavaksi seuraavien ehtojen mukaisesti: talvikausipaikan ennakkomaksu 1/3 suoritetaan 14 vrk varauksesta ja kaksi seuraavaa maksua 31.7. ja 15.9.  Kesäkausipaikat laskutetaan 14pv maksuajalla.

Syyskuusta alkaen vapaana olevat kausipaikat lunastetaan 14 vrk kuluessa varauksesta kertamaksulla. Mikäli varaus laskutetaan, lisäämme ensimmäiseen laskuun 20€ laskutuslisän.

Maksulinkin tai nettikaupan kautta veloitetuissa varauksissa emme peri laskutuslisää, mutta tällöin maksu erääntyy yhdessä osassa varauksen teko päivänä. Maksulinkillä maksutapoja ovat luottokortti, verkkopankki ja osamaksu. Netin kautta varattaessa maksutapoja ovat Paytrailin lasku- ja osamaksutavat, mobiilimaksu, korttimaksu, sekä pankkimaksu. Huomioithan että netin kautta varattaessa lasku- ja osamaksu vaihtoehtojen eräpäivät poikkeavat myyntipalvelun kautta laskutetuista varauksista. Varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa samoilla ehdoilla, oli maksutavaksi valittu mikä tahansa. 

Tutustu kausipaikkojen varaus- ja peruutusehtoihin, sekä paikkakarttaan

Kesän 2023 ja talvikauden 2023-2024 kausipaikat ovat varattavissa nyt myös netin kautta. Jätäthän paikkatoiveesi yhteystieto -sivulla sijaitsevaan kommenttikenttään. Huomioithan kuitenkin, että paikkoja on rajoitetusti vapaana, jonka vuoksi emme pysty takaamaan paikkatoiveiden toteutumista. Vapaita kausipaikkoja voi myös kysellä myyntipalvelun kautta: myynti@ruka.fi. 

VARAA KESÄKAUSIPAIKKA
 

VARAA TALVIKAUSIPAIKKA

HINNASTO

Kausipaikka Hinta Sähkö
Talvikausipaikka 1.10.2023-31.5.2024 1055€/kausi 0,33€/kWh
Kesäkausipaikka 1.6.-30.9.2023 450 €/kausi 0,33 €/kWh
Etu: talvikausipaikan 23-24 varanneille kesäkauden paikka alennushintaan 215€/kausi 0,33 €/kWh
Jatkuva sähkö kausipaikkalaisille 140 €/kausi + 0,25 €/kWh (ilman jatkuvan sähkön sopimusta sähkön hinta on 0,33€/Kwh)

Vaunualueen vastaanotot

Ski-Inn Hotelli RukaVillage: Rukan kylässä Länsi-Rukalla, osoite Rukankyläntie 6.

Ski-Inn Hotelli RukaValley: Rukan laaksossa Itä-Rukalla, osoite Bistrotie 2.

Molemmat vastaanotot tavoitat numerosta +358 10 382 5150 ja sähköpostilla ski-inn@ruka.fi

*Yritysnumeroon soittamisen hinta on matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Puheluhinta määräytyy soittajan puhelinliittymän liittymäsopimuksen perusteella. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti. 

Tarkista molempien vastaanottojen aukioloajat täältä.

Matkailuvaunualueen toimintaohjeet ja järjestyssäännöt
Asuntovaunualue kesä