Ruka Playground

Ruka Playground levittää parkkiobstaakkelit, hauskat ralliradat, luovat linjat ja kevään parhaimmat sidehitit tunturiin. Tällä kertaa ainutlaatuinen laskijoiden leikkikenttä avautuu laskettavaksi jo pääsiäisenä!

Lue lisää kuvan alta.
Время
29.3.2024 - 30.4.2024 09:30 - 19:00
место
Rukan rinnealue
Rinteet
Ruka Playground

Ruka Playground

Talven taittuessa kevääksi Vuosselin rinnealue muuttuu ainutlaatuiseksi laskijoiden leikkikentäksi, kun hauskoja parkkilaskemiseen soveltuvia ratoja ja obstaakkeleja nousee tunturiin. Vähän kuin Wappulounaan kisa-areenat, mutta ei vain yhden tapahtuman ajaksi, vaan maaliskuun lopusta aina vappuun saakka! 

 

Mitä? Ruka Playground levittää parkkiobstaakkelit, hauskat ralliradat, luovat linjat ja kevään parhaimmat sidehitit Vuosselin rinnealueelle.
 
Milloin? 29.3.–30.4.2024. Ruka Playground -alueet ovat kaikkien laskijoiden vapaassa käytössä joka päivä. Ruka Playgroundin radat ja obstaakkelit tullaan kunnostamaan säännöllisesti, jotta laskijat pääsevät nauttimaan hyvässä kunnossa olevista suorituspaikoista koko tapahtuman ajan. Tapahtumannälkäisille hot tip; Ruka Spring Break ja Wappulounas osuvat sopivasti Playgroundin ajalle.

Kenelle? Obstaakkelit suunnitellaan niin, että niistä onnistuu yhtä lailla full send kuin pieni neppailu sekä temppujen harjoittelu. Jos tykkäät laskea parkkia tai muita lumesta tehtyjä hauskoja muotoja, Ruka Playground on tehty sinulle!

 

Location / Organizer: Ruka Park

Pidätämme oikeudet muutoksiin.