Camp Kitchen Ruka

Ruoka ja viihde

Lomalle saavuttaessa ensimmäisenä esiin nousee kysymys: Missä syödä Rukalla? 

Ruka-Kuusamon lukuisista ravintoloista saat herkullisia aterioita paikan päällä tai mukaan mökillä nautittavaksi. Ruokalistoilta löydät sekä perinteisiä paikallisen ruokakulttuurin helmiä että kansainvälisiä makuja. Pikaruokaakin löytyy, jos hauskanpidolta ei halua irrottaa aikaa rauhallisempaan ruokailuun.

Useissa ravintoloissa huomioidaan asiakkaiden makumieltymykset, mukaan lukien ruokavaliot. Myös vegaanista ruokaa on tarjolla useissa ravintoloissa - tutustu ruokalistoihin kunkin ravintolan omilla kotisivuilla!

Tilausravintoloista upeaa paikallista villiruokaa

Kuusamon alueella on runsaasti tunnelmallisia tilausravintoloita, joiden villiruokaherkuista pääsee nauttimaan ennakkovarauksella. Lisäksi kesän ja talven viikko-ohjelmissa on tarjolla tiettyihin viikonpäiviin sijoittuvia ravintolaelämyksiä, mm. suosittu Lappi-pöytä.

Ihana keittoannos Isokenkäisten Klubilla
Bileet käynnissä

Baarien ja yökerhojen iltaelämä on vilkasta varsinkin suosituimpina loma-ajankohtina. Ruskan ja talven huippusesonkeina menoa rytmittävät kotimaiset tähtiartistit ja nimekkäät DJ:t.

Tapahtumakalenteristamme löydät kätevällä hakutoiminnolla juuri lomasi aikana tarjolla olevat tapahtumat ja aktiviteetit. Voit myös suodattaa tarjontaa makuusi sopivaksi.

Tutustu ja ihastu: 

Tutustu ravintoloiden aukioloaikoihin ja tee pöytä- ja pääsylippuvarauksesi hyvissä ajoin etukäteen.