Ruka Valley - upea kyläkeskus Valtavaaran kupeessa

Ruka Valley

Upea uusi kyläkeskus Itä-Rukalla

Rukatunturin itäpuolelle on hiljalleen noussut uusi hieno kyläkeskittymä, Ruka Valley.

Alueen sydämenä toimii Ski-Inn Hotel Ruka Valley, jonka rakentamisessa on suosittu luonnonmateriaaleja eli puuta ja kiveä. Myös sisustuksessa on käytetty poikkeuksellisen paljon pohjoisen puuta. Ruka Valleyn huoneistot lämmitetään biokaukolämmöllä. 

Tiiviin kylärakentamisen ansiosta ympäröivä luonto, mukaan lukien läheinen Valtavaaran alue, säilyy mahdollisimman koskemattomana. Ruka Valleystä pääsee kätevästi ympäri Rukaa hiilineutraalin (scope 1 ja 2) Village-2-Valley -gondolin ja hiilikompensoidun SkiBussin kyydissä.

Lapsiperheiden valinta

Ruka Valley sijaitsee aivan Rosa & Rudolf Family Parkin ja muiden perheystävällisten rinteiden vieressä. Ruka Valleyn vuokraamo on suunniteltu erityisen toimivaksi lapsiperheitä ajatellen. Ruka Valleyssa sijaitsee myös Rosa & Rudolf Kids'Club, jossa on leikkitiloja eri-ikäisille lapsille.

Ruka Valley - upea kyläkeskus Valtavaaran kupeessa
Pyöräilijän tukikohta

Ruka Valleyn välittömästä läheisyydestä löytyvät Pump Track, Family Parkin helpot reitit sekä Village-2-Valley -gondoli, joka vie kuskit pidemmille alamäkireiteille. Hotelli Ruka Valley tarjoaa majoittujilleen maksutta käyttöön pyörävaraston, Tee Se Itse -huoltopisteen ja vaatteiden pesutuvan sekä pyöränpesupaikan.

Lemmikin lempivalinta lomakohteeksi

Lomailu RukaValleyssa on helppoa myös lemmikin kanssa. Hotelli Ruka Valleyssa on lemmikkihuoneita, eikä lemmikeistä peritä lisämaksua Ski-Inn -kohteissa. Valtavaaran metsäpolut sijaitsevat aivan vieressä ja lemmikin voi ottaa mukaan gondolin kyytiin.

Palveluja Ruka Valleyn alueella:

Camp Kitchen & Bar

Camp Kitchen & Bar

Ресторан
Ski Bistro

Ski Bistro

Ресторан
Ski Booster   

Ski Booster

Ресторан
Hiihtokoulu Ruka

Лыжная школа Рука

Активитеты
RukaValley hotelli

Прокат и ски-пассы Valley

Пункт проката
VuosselinPortin vuokraamo

Прокат и ски-пассы VuosselinPortti

Пункт проката