Osta oma Ski-Inn

rukapyha ski-inn yhteislogo

Ski-Inn® on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen, kun omistaja itse ei sitä käytä. Rukalla on toteutettu vuodesta 2004 lähtien yli 450 Ski-Inn huoneistoa ja Pyhällä, kun Kultakero on kokonaisuudessaan valmis, yli 160 huoneistoa.

Parasta Ski-Inn omistamisessa on helppous ja hyvä tuotto: Ski-Inn Oy hoitaa kaikki huoneiston kulut ja tilittää omistajalle puhtaan vuokratuoton kahdesti vuodessa. Vuokraus ja huoneiston ylläpito hoituvat vaivattomasti ja tehokkaasti taaten omistajalle myös parhaan mahdollisen tuoton.

Huoneisto on aina siivottu ja valmiina käyttöön, kun Sinä tulet lomalle tunturiin. Kun et itse käytä huoneistoasi, tuottaa se Sinulle vuokratuloa Ski-Inn vuokrapoolin kautta.

Katso myynnissä olevat Ski-Inn huoneistot

 

Sinä omistat, Ski-Inn huolehtii
Ski-Inn omistusmalli

Ski-Inn® pähkinänkuoressa

Huoneiston Omistajan näkökulmasta Ski-Inn toiminta perustuu seuraavaan 4 tavoitteeseen:

1) Omistamisen vaivattomuus: Huoltoyhtiö vastaa kaikesta huoneistoon liittyvästä ja tilittää puhtaan vuokratuoton selkeine laskelmineen kahdesti vuodessa.

2) Hyvä tuotto: Ehdoton tavoitteemme on, että Ski-Inn-huoneiston tuotto kulujen jälkeen on aina parempi kuin alueen muiden vastaavien huoneistojen.

3) Avoin ja tehokas toiminta: Omistaja on aina tärkein asiakkaamme ja jokaista omistajaa kohdellaan tasavertaisesti. Ski-Inn:in tärkein tavoite on omistajien vuokratuoton ja huoneistojen käyttöasteiden maksimointi.

4) Omakäytön helppous: Huoneistosi on aina siivottu saapuessasi, ja omat varusteet voit jättää lukittavaan säilytystilaan seuraavaa lomaa odottamaan. Pikavarauksen ansiosta voit lomailla myös vuokratuoton vähentymättä. 

Ski-Inn Oy raportoi avoimesti vuosittain kaikkien kohteidensa vuokratuotot ja hoitokulut.

Tutustu tästä viimeisen täyden tilikauden 21-22 yhteenvetoon.

Tutustu tästä talvikauden 22-23 yhteenvetoon. 

PyhäLinna B-talon huoneistot myytävänä

Tunturin keskeisellä paikalla sijaitsevassa PyhäLinna B-talossa on nyt myynnissä kaksi PyhäLinna 93 -huoneistoa sekä neljä PyhäLinna 33 Studio -huoneistoa.

Pyhä Linnat sijaitsevat ylhäällä tunturirinteessä, pihaan pääsee autolla ja laskemalla. Suomen vanhin kansallispuisto on kivenheiton päässä ja ladut, kauppa sekä muut Pyhän palvelut lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

 

Lue lisää

Pyhä Kultakero - Hotelliuutuus

Pyhätunturin suurin huippu on nimeltään Kultakero, ja samalla nimellä avautui vuonna 1966 Pyhän perinteikäs hotelli. Ylpeänä otimme tämän tutun nimen käyttöön, kun uuden tunturikylän ensimmäinen osa, Kultakero I avautui helmikuussa 2023. Tunturikylä laajenee edelleen Kultakero-hankkeen II-vaiheen myötä, kun 26 upeaa maisemahuoneistoa valmistuvat talvikaudella 2023-2024. Tutustu Kultakeroon.

Ski-Inn Pyhä
Kultakero Ski-Inn Pyhä
Ski-inn Kultakero Pyhä

Ilmoita oma huoneistosi myyntiin

Huomioithan että myynti-ilmoituksen julkaisemisesta Ski-Inn sivustolla veloitamme 100€.