Osta oma Ski-Inn

rukapyha ski-inn yhteislogo

Ski-Inn® on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen, kun omistaja itse ei sitä käytä. Rukalla on toteutettu vuodesta 2004 lähtien yli 400 Ski-Inn huoneistoa ja Pyhällä lähes 100 huoneistoa.

Parasta Ski-Inn omistamisessa on helppous ja hyvä tuotto: Ski-Inn Oy hoitaa kaikki huoneiston kulut ja tilittää omistajalle puhtaan vuokratuoton kahdesti vuodessa. Vuokraus ja huoneiston ylläpito hoituvat vaivattomasti ja tehokkaasti taaten omistajalle myös parhaan mahdollisen tuoton.

Huoneisto on aina siivottu ja valmiina käyttöön, kun Sinä tulet lomalle tunturiin. Kun et itse käytä huoneistoasi, tuottaa se Sinulle vuokratuloa Ski-Inn vuokrapoolin kautta.

Katso myynnissä olevat Ski-Inn huoneistot

Sinä omistat, Ski-Inn huolehtii

Tutustu Ski-Innin konseptiin

Ski-Inn® pähkinänkuoressa

Huoneiston Omistajan näkökulmasta Ski-Inn toiminta perustuu seuraavaan 4 tavoitteeseen:

1) Omistamisen vaivattomuus: Huoltoyhtiö vastaa kaikesta huoneistoon liittyvästä ja tilittää puhtaan vuokratuoton selkeine laskelmineen kahdesti vuodessa.

2) Hyvä tuotto: Ehdoton tavoitteemme on, että Ski-Inn-huoneiston tuotto kulujen jälkeen on aina parempi kuin alueen muiden vastaavien huoneistojen.

3) Avoin ja tehokas toiminta: Omistaja on aina tärkein asiakkaamme ja jokaista omistajaa kohdellaan tasavertaisesti. Ski-Inn:in tärkein tavoite on omistajien vuokratuoton ja huoneistojen käyttöasteiden maksimointi.

4) Omakäytön helppous: Huoneistosi on aina siivottu saapuessasi, ja omat varusteet voit jättää lukittavaan säilytystilaan seuraavaa lomaa odottamaan. Pikavarauksen ansiosta voit lomailla myös vuokratuoton vähentymättä. 

Ski-Inn Oy raportoi avoimesti vuosittain kaikkien kohteidensa vuokratuotot ja hoitokulut. Tutustu tästä tilityskauden 2020-2021 yhteenvetoon.

Pyhä Kultakero - hotelliuutuus

Pyhätunturin suurin huippu on nimeltään Kultakero, ja samalla nimellä avautui vuonna 1966 Pyhän perinteikäs hotelli. Ylpeänä otamme tämän tutun nimen käyttöön, kun jouluksi 2022 avautuu uuden tunturikylän ensimmäinen osa, Kultakero I, jonka 14 huoneistoa myytiin jo ennen rakentamisen käynnistymistä. Nyt ovat varattavissa II vaiheen 26 upeaa maisemahuoneistoa. Lue lisää ja täytä varauslomake>

RukaValley Studio myyntihinnat alk. 64 500 €

Rukan kehityksessä alkaa uusi aikakausi, kun Itä-Rukalle rinteiden viereen ja Valtavaaran luonnonsuojelualueen kupeeseen nousee uusi kävelykylä RukaValley. Ensimmäisenä uudelle alueelle valmistui jouluksi 2019 Ski-Inn Hotelli RukaValley, johon syntyi 60 huonetta ja 60 huoneistoa. Huoneistojen myynti on käynnissä, tutustu huoneistoihin ja tee varaus omasta lomakodista vaikka heti!

Lataa RukaValley myyntiesite ja hinnasto

Ilmoita oma huoneistosi myyntiin

Huomioithan että myynti-ilmoituksen julkaisemisesta Ski-Inn sivustolla veloitamme 100€.