Pikkujoulut

Pikkujoulujen järjestämisen ei tarvitse olla isoa työtä!

Meiltä löytyy vauhdikasta tekemistä omalla lihasvoimalla tai moottorin apua hyödyntäen. Lajitarjonta vaihtelee hieman lumitilanteen mukaan, mutta Kuusamon upeista maisemista pääsee taatusti nauttimaan koko porukalla!

Jos kaipaa vielä rennompaa meininkiä, voi kelluskella koskessa, venyttää ruotoa porojoogan parissa ja illan päätteeksi hikoilla syksyn kiireet pois Saunatourilla. Tarjolla on monipuolisesti hyvinvointia edistäviä palveluja. 

Tapahtumakalenteristä vinkkejä pikkujoulun ohjelmaan

Ruka-Kuusamon laajasta tapahtumakalenterista löytyy helposti vinkkejä kunakin ajankohtana tarjolla olevista elämyksistä. Pikkujoulujen suunnittelussa voi valita Ruka-Kuusamon tapahtumakalenterista mieleisen tapahtuman ja yhdistää vierailun sen ohjelmaan.

Meiltä pikkujouluihin monta toimivaa reseptiä

Kun ajankohta ja tekemiset on valittu, majoitus löytyy Ruka-Kuusamon Majoitushausta ja ravintolamme huolehtivat herkuttelusta. 

Ohjelmaa pikkujouluihin:

Samasta paikasta monta ideaa

Jos ei itse keksi sopivaa teemaa tai ohjelmaa pikkujouluihinne, me voimme auttaa luomaan täysin oman näköisenne vierailun.  Majoituksen, ruokailut ja elämykset voi varata kätevästi kootusti yhdestä paikasta. 

ulkokuva_kesa_basecamp_oulanka

Basecamp Oulanka

Активитеты
Ruka Adventures

Ruka Adventures

Активитеты
Melonta Rukajärvellä

Ruka Safaris

Активитеты
Rukapalvelu vie sinut moottorikelkkailemaan Kuusamon maisemiin

Rukapalvelu | Tailored Adventures

Активитеты

Salonki Travels

Другая услуга
Scandic Rukahovi

Scandic Rukahovi

Отель